Állítólag ezért nem tud visszamenni dolgozni, szerintetek?
Te minek hisztizel? Mert nem az történt, amit vártál, és senki nem szidta veled kórusban az anyukát?
Értsd már meg, hogy pusztán a te (eléggé szubjektív) elmondásod alapján senki nem fogja tudni megítélni, hogy ez az anyuka mit csinál jól, vagy nem jól. Csak azt tudjuk, hogy neked nem tetszik, ahogy él. De ez meg legyen a te problémád, ne másé. Az, hogy dolgozik-e, vagy hogy hány kiló, a legbelsőbb magánügyük, neked semmi közöd hozzá.
Azt meg, hogy a gyerekekre ez milyen hatással van, nem tudom, hogy te honnan tudod megítélni, ha évente egyszer látod őket.
"Éljetek csak így, írjátok csak a fikázó sértegető, lekezelő válaszaitokat, mert látom kb ugyanaz a 2 ember kommentel"
Itt te kezdtél el sértegetni egy nőt, mégpedig úgy, hogy nem tud válaszolni a sértésekre.
A két kommentelő pedig legalább 10, ha a %-okat és kiírt neveket nézem.
Igen, így szeretnék élni továbbra is, nem fogok egy ismeretlen személyt senki kedvéért szidni.
Remélem, szép napod lesz. :)
Amúgy te normális vagy?
Ezeket a vádakat sikerült felhoznod:
- Nem dolgozik (Valószínűleg joggal mert külföldön a gyerekek felügyelete többe kerülne mint amennyit meg tudna keresni)
- Szerinted sokat eszik
- Szerinted hülyeségeket néz a tévében
- Szerinted tornáznia kellene
- Vannak vitáik a férjével
- Csúnyán beszél
Szerinted a felsoroltak miatt a gyerekek már idegbetegek és pszichiátrián fognak kikötni és amúgy is kötelet az ilyen anyának és amúgy is rohadjon meg a társadalom, hogy nem ad a rászorulóknak tanácsot.
Te nagyon belelovalltad magadat ebbe. Agyverzest ne kapjal hogy a no es a csaladja igy el....
Megoldjak. Ha nem, az sem lesz megoldas hogy Te itt vered magad a neten es velemenyt kersz roluk. Attol az o eletuk meg ugyanolyan marad. Te meg torodhetsz a sajatoddal. Mellesleg Te sem dolgozol hogy itt rohadsz a neten??
Most már engem is érdekel, ki lehet.
De szerintem egy jóindulatú anyós. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!