Állítólag ezért nem tud visszamenni dolgozni, szerintetek?
Az meg, hogy a párja 3 embert tart el, ezt bontsuk már ketté légyszives. A gyerekek száma 2, azaz két kiskorú, akit eleve el kell tartani. Az már más kérdés, hogy anyukát is, mert az nem akar elmenni dolgozni. De ehhez kell a pasi is, aki eltartja, nem?
Mondjuk az sem világos, hol szabadultak el a fene nagy indulatok, mert szerintem épphogy nem a családjukban, hanem nálatok... és nem hagyjátok békén.
Elég sok infó hiányzik a történetből, ha az alap kérdésre szeretnénk korrekt választ adni.
Milyen messze van az ovi és az iskola? Ki vinné és hozná őket? Mettől meddig lehetnek az intézményben? Ebédet kapnak ott? (ne nevessetek, sok országban a gyerek viszi, vagy hazamegy)
Ha dolgozna az anya, azt milyen munkarendben tenné? Van lehetőség 4 vagy 6 órás munkarendre az adott cégnél?
Anyagilag megérné? Vagy elvinné az intézmény az összeg nagy részét? (sok országban nincs ingyenes ovi)
Kérdező! Ha ezekre adsz választ, akkor mi is megfelelő választ adunk, hogy el tudna-e menni dolgozni.
Az még persze messze nem az, hogy akar-e menni, hogyan állapodtak meg anno a férjével, amikor bevállalták a gyerekeket.
Az teszi tönkre a gyereket, hogy a családban megy a marakodás!!
Egy gyerek se betegedett bele, hogy az anyja htb, és nem egy sz.ar munkahelyen szalad meg 12 órában. Márpedig külföldön a bevándorlókat elég rendesen hajtják, elvégre dolgozni ment oda...
Akkor nem sajnálod a szegény gyereket, ha a szülei elválnak, és a munkanélküli anya mehet velük az utcára!?
Vagy szerinted az jobb lenne nekik?
Iszonyatosan undorító, hogy még mersz azzal takarózni, hogy a gyereket sajnálod.
Te attól lennél boldog, ha a nő eltűnne a színről gyerekestől. Ergo te vagy a férj szeretője.
Erre a válásra még várhatsz egy darabig. :P
A Jóisten kíméljen meg az olyan rosszindulatú emberektől amilyen te vagy.
Mi a halál véreres f..a közöd van mások életéhez, hogy mások hogyan élnek, mit néznek a tévében mit és mennyit esznek, hogy akarnak-e dolgozni vagy nem?
De ha már véleményt kértél. Nekem az a véleményem, hogy aki nem akar és megteheti az ne dolgozzon. Nem ítélem el a htb nőket, nem vagyok irigy azokra akik ezt megtehetik és nem okoskodom, hogy miért is jobb dolgozni mint nem dolgozni. Ha szeret enni és jól érzi magát így, hát egyen. Ha nem szeret tornázni, ne tornázzon. És mielőtt nekem esnél, én dolgozom bár megtehetném, hogy te tegyem, keményen edzek és elég kemény diétát tartok. Egyszerűen úgy gondolom, hogy mindenki annak megfelelően éljen, ahogy neki az kényelmes, ahogy jól érzi magát és ne pedig a mások szerint jónak ítélt értékrend szerint. És azt is gondolom, hogy senki ne foglalkozzon a másik életével és főleg ne ítélkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!