Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bata Andrea névről mi a...

Bata Andrea névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy adunk második nevet is a bábának. Szerintetek mi illene az Andreához?

2017. máj. 23. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a 2 "a" betű egymás mögött nem szerencsés. Bat Andreaának fogják mindenhol érteni.
2017. máj. 23. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is jobb ha nem ugyanazzal a betűvel kezdődik.
2017. máj. 23. 18:31
 3/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Pl. Román Nóra sem a legszerencsésebb, =románóra :)
2017. máj. 23. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Kellemes, lágy hangzású.

Második névnek esetleg el tudnám képzelni

Dóra, Irma, Dalma, Iringó, Ingrid, Teodóra, Ilma, Leona, Georgina, Aranka, Izabella, Dorina, Hanna, Zóra,

2017. máj. 23. 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés, ha egy név rímel (pl. Bata Dalma javaslata valakinek), illetve ha a családnév ugyanazzal a betűvel végződik, mint amivel az utónév kezdődik (pl. BatA Andrea). Az Andrea amúgyis ronda név, szerintem válasszatok másikat. Most olvasom mit jelent : férfias. Így főleg kicseszész egy lánnyal.
2017. máj. 23. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a Bata Andrea még nem zavaró annyira, hogy durva legyen ott a két 'A'. És a Dalmát én pl esetleges második névnek írtam, hogyha esetleg majd nagyon ilyenben is gondolkodnának.
2017. máj. 23. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az Andrea legyen inkább a második név.

Ötleteim: Bata Ágnes Andrea, Bata Beatrix Andrea, Bata Eszter Andrea, Bata Enikő Andrea, Bata Ivett Andrea, Bata Judit Andrea, Bata Lili Andrea, Bata Noémi Andrea, Bata Odett Andrea, Bata Virág Andrea, Bata Vivien Andrea, Bata Zoé Andrea

2017. máj. 23. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Lehetne jobb is, de önmagában nem olyan rossz.

A második név szerintem totál fölösleges (hacsak nem valami hagyomány miatt). A két keresztnevű emberek 90%-a szerintem csak az egyiket használja. A maradék 10% is csak azért, hogy pl. szakmai körökben ne keverjék össze a másik 30 Kovács Józseffel.

2017. máj. 23. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem vészes a két "a". Bata Andrea elég jó név.
2017. máj. 24. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Margit
2017. máj. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!