Ismeri valaki Debrecenben a Vau-ra szövetkezetet, illetve Dr. Kulcsár Andrea gyermekneurológust? Leírnátok a tapasztalataitokat?

Régi a kérdés, de hátha valaki még idetéved:
Dr. Kulcsár Andreához akkor sem hinném többé a gyereket, ha fizetnének érte.
2 órával az időpont után jutottunk be, pedig mi voltunk az elsők aznapra.
A Faraktár utcáról küldtek oda, mert kevésnek találták az ottani lehetőségeket.
Nem volt kommunikatív, kb. 3 perc vizsgálat után megírta a papírt, miszerint folytassuk a megkezdett tornát.
De szóban semmit nem mondott.
Mikor rákérdeztem, akkor vetette oda, hogy nincs hely a mozgásfejlesztésben, meg amúgy sem vesznek át máshonnan gyereket.
Elpazaroltunk egy napot, tök fölöslegesen, a kb. 1 év várakozásról nem is beszélve.
Előttem hozzászólónak igaza van.
Egyáltalán nem kommunikatív!
Időpontra megyünk és kb. 2 óra várakozási idő, a gyerek ezalatt az idő alatt elfáradt és már úgy megyünk be, hogy a gyerek teljesen ki van. (Ha magánba mész hozzá ott más a hozzáállása).
Mi váltottunk.

Ha valaki még idetéved:
Ma 2 éves kislányommal mentünk időpontra hozzá. Soha senkinek nem ajánlom, ha nem muszáj! Fél órát vártunk. Egyáltalán nem kedves, nem kommunikatív. A gyerekhez nem szólt hozzá, vizsgálat végzés előtt, közben, után sem. Végig úgy éreztem magam, mintha problémája lenne azzal, hogy ott vagyunk. A gyereket durván vizsgálta, egyáltalán nem beszélt közben. Kezdett görbülni a gyerek szája a vizsgálat közben, hiszen az kellemetlen, de a doktor nőnek meg sem rezzent az arca, egy szót sem szólt hozzá akkor sem. Az orra alatt elmormolta, mit állapított meg, nem magyarázott, kérdésre éppen hogy, szűk szavúan válaszolt. Javasolt terápiáról nem adott semmilyen további tájékoztatást, csak hogy majd keresni fog valaki minket. Miután kijöttünk, sírtam, mert engem személy szerint nagyon megvisel, amikor egy gyermekekkel foglalkozó személy ennyire rideg és durva - a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!