Melyik hangzik jobban: Horváth Andrea Hanna vagy Horváth Hanna Andrea?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 01:00
2/13 anonim válasza:
Az első az sokkal gördülékenyebb:) A második értelemszerűen akadozósabb. Úgyhogy az első:)
3/13 anonim válasza:
Érdekes nekem meg a másik tetszik jobban:) Horváth Hanna Andrea
4/13 anonim válasza:
Az első, mert az Andrea név jobban passzol a vezetéknévhez.
5/13 anonim válasza:
elsö sokkal jobban hangzik szertintem :)
6/13 anonim válasza:
A két keresztnév nem passzol egyáltalán, de ha ezek közül kell választani, akkor inkább Hanna Andrea.
7/13 kíváncsicska válasza:
Egyszerűbb kimondani hogy Horváth Andrea Hanna mert ha fordítva mondod az a végződés és az a kezdet miatt kicsit megtörik.De a Hanna nekem jobban tetszik attól független azt raknám előre.
8/13 anonim válasza:
A Hannához nem illik az Andrea. Én csak Horváth Hannát adnám neki. Az Andrea nekem nem is tetszik, és rengeteg Horváth Andrea van már. Ha mindenképpen ez a két név marad akkor inkább a Horváth Hanna Andrea párosításra szavaznék.
10/13 anonim válasza:
Horváth Andrea Hanna.
Bár én az Andreát kihagynám, úgy sokkal jobban hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!