Mikortól lenne muszály átszoktatni a saját ágyába?
Kislányom 8 hónapig velünk aludt, és még
mindig néha odakerül az éjszaka közepén:) Mit számít ki mit mond? A babákra ez nagyon poizitív hatással van, főleg, ha ez mindenkinek kényelmes.
Szerintem úgy szoktasd,ahogy nektek jó.Ha hozzászoktatod,hogy veletek aludjon,azzal számolni kell,hogy erről nagy sírások árán fog csak lemondani.
Én 3 gyereket nevelek,az első kettő nagyon hasfájós volt,de mindhárom az első naptól kezdve a saját szobájában a saját ágyában aludt.Én nem tudom elképzelni,hogy bárki is nyugodtan kényelmesen aludjon,ha köztünk van a kicsi.Főleg három kicsi.Amikor születtek,tettünk nekem be ágyat a szobájukba,és addig amíg felkeltek éjszaka szopizni én aludtam ott.
Ha bele akarod szoktatni a kiságyba,csakis kíméletesen tedd.Nálunk sosem voltak ebből nagy sírások.Tedd bele,ÉBREN!!!!ne elaltatva,ha sír vigasztald,ha nagyon vedd fel,majd tedd bele újra,beszélj hozzá,nyugtatgasd...stb.A lényeg,hogy a baba maga tanuljon meg elaludni,és ne elaltatva csempészd a kiságyába.Van akinek sok türelem kell hozzá,nem egyformák a babák.De az biztos,hogy mi rontjuk el őket,ha rossz szokásokra szoktatjuk.
A légzésfigyelő pedig őrködjön,az biztonságérzetet ad.
Minden jót,boldog babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!