Tápszeres babáknak milyen gyakran kell, hogy legyen széklete? Kb. hányszor egy héten?
Szia az én lányom is tápszeres.Nekünk napi egy az mindig megvan ritkán kettő is.
üdv.
Szia! Az én babám is tápszeres. Van, hogy nem kakil egy nap, de kétnaponta azért szokott. Viszont ha egy nap nincs kaka, akkor látom rajta, hogy nagyon erőlködik, húzogatja a lábacskáját, mert fáj a poci, csikarja a puki. Ilyenkor Espumisan cseppeket adok neki, és az enyhíti a görcsöket, elmúlnak a fájásai, és mindig meghozza az eredményt. Vagy az Infacol is jó lehet rá.
Nekünk az is bejött, hogy naponta egyszer pancsi előtt 1 órán keresztül tornáztatjuk (5 hetes a kicsim), a lábacskáit mozgatjuk, hogy mozogjanak a belei, segítve a kakilást. Próbáld meg, szerintem sikerülni fog!
Szia,
nálunk is napi 1-2 kaki van, mert a dokinő azt ajánlotta, hogy a tápszert egy nagyon gyenge kamillateával csináljam meg és ez meg is tette a hatását :)
3 hetes kislány anyukája
A mi babánk is tápszeres volt. 4. nap már nagyon nyűglődött, nem mindig tudott kakilni. A gyerekorvos azt ajánlotta, hogy keverjünk ilyenkor a tápszerébe egy fél ampulla Normaflore-t. Ezt nyugodtan lehet adni a babának, természetes bélflórát tartalmaz, semmi vegyszer stb.
Ilyenkor szinte azonnal elmúlt a hasfájás, és hamarosan jött is a nagy határ kaka.
Persze kérdezd meg a te orvosod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!