A tápszeres babáknak is fáj a hasuk?
Igen, gondoltam, hogy az anyatejtől, mert az orvosunk mondta, hogy az anyatejeseknél előfordul, hogy 5 napig sem kakilnak. És nálunk tényleg van ilyen. Olyankor nagyon szenved.
Ha néha kap tápit kiegészítőnek, akkor egyből kakál..
Nem annyira a kakitól fáj a hasuk, inkább a gázoktól szokott. Az én fiamnak pl. akkor fáj nagyon-nagyon, ha már kakilnia is kéne, de a puki előtte van és nem tudja kinyomni. Ettől a kaki sem jön ki. Nekünk sajnos ilyenkor nem segít semmi, csak a lázmérőzés.
Csak tápszeres, 3 hónapos.
4 hetes az enyém.
Ez a lázmérőzés micsoda? Bedugni, és úgy viselkedik mint a szélcső? A kórházban csinálták neki.
2 hós a babánk, eddig vegyes kajálás volt, már sajna elutasítja a cicit, fejni meg alig tudok, mert eleve kevés a tejem, szóval már 90 %-ban tápszeres. Hasfájós, bár nem durván, de nehezen kakil, és a szelek is bántják néha, pedig kap Infacolt.
A lázmérőzés annyi, hogy bedugod a popsijába, előtte mi teszünk rá popsikrémet, és olyan, mint a szélcső, segít távozni a gázoknak és megindítja a kakilást is. Én is alkalmazom időnként, amikor látom, hogy nagyon kínlódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!