Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti voltatok már ilyen helyzetb...

Ti voltatok már ilyen helyzetben? Hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés

1 éves Kisfiam összes Nagymamája és Nagypapája nagyon szereti és szívesen foglalkoznak Vele, mi pedig igyekszünk egyformán megosztani az eltöltött időt közöttük. Anyáék mindig nagyon várják, szívesen vigyáznak Rá, 2x már ott is aludt. Párom Szüleinél még csak 1x aludt, illetve csak este vigyáztak Rá, reggel már mi vártuk ébredésnél.

Tulajdonképpen minden rendben volt, csak épp este, lefekvés előtt nem volt kicserélve a pelenkája. Reggel már tiszta pisi volt az egész ágy. Ha nem kérdezek rá, akkor nem szóltak volna. Azt mondta Anyósom, hogy nem cserélte ki, mert nem tudja, hogy kell.

Mikor elmentünk, többször megkérdeztem, hogy biztos ne menjek haza lefektetni??? .... válasz az volt, hogy nem kell, megoldják.

Azóta nem maradt ott Kicsi, csak ha mi is ott voltunk, vagy maximum 1-2 órára elmentünk valahova a Párommal.

Nem tudom, hogy reagáljam le ezt, az lenne a legjobb, ha megkérne, mutassam meg, hogy kell pelenkázni, szívesen megtenném, de nem kérdezett. Én pedig nem szívesen oktatom ki. Azt sem szeretném, ha azt hinnék, nem szívesen hagyjuk Velük Kicsit, de nem akarom hagyni, hogy ilyen történjen még egyszer.

Ti voltatok már hasonló helyzetben?

2017. máj. 16. 13:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Egyértelmű, hogy a gyerek az első, pont ezért is akadtam ki, legalább megpróbálhatta volna, megkérdezhette volna. Legközelebb nem lesz ilyen, inkább én fektetem le, az a biztos. Ha látom Rajta, hogy érdeklődik, mit hogy kell, akkor lehet szó az ottalvásról, de addig nem.
2017. máj. 19. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!