Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy oldanátok meg az evés...

Ti hogy oldanátok meg az evés kérdést ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy jobb többször keveset enni, de nem tudom összehozni.

Reggeli otthon az oké. Utána a munkahelyemen van kb fél óra ebédszünet, akkor tudom megenni a kis ebédcsomagomat.

Tudom, hogy jobb lenne, ha 6 után már nem ennék, de az a helyzet, hogy fél 8-ra érek haza minden nap, és a munkahelyemen maximum 4 körül tudnék "vacsorázni", de az sem biztos, mert 4-6 között van a legtöbb meló, szóval kétesélyes, hogy épp lesz-e rá időm vagy sem. Ha meg 4 körül eszem, akkor is mire este 11-kor lefekszem, kilyukad a gyomrom az éhségtől.

Mellesleg főtt kaját nem tudok bent megmelegíteni. Szóval, ha főtt, meleg ételt is szeretnék enni, és nem csak hétvégente, akkor csak az az opció marad, hogy este fél 8-kor vacsorázom (persze viszonylag keveset, csak annyit, hogy elmúljon az éhség).

Annyi, hogy ebédre általában abonetett eszem felvágottal, zöldséggel, néha tojás, kefír vagy tejföl, sajt

Vacsira normál kaját, ugyanazt mint eddig, csak nagyjából az eddigi adagomnak a felét/harmadát.

2016. febr. 25. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Tök 8 hogy mikor eszel. A fogyás csak a kalóriadeficiten múlik.
2016. febr. 25. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
-tesó,mindegy,hogy miket eszel,mindegy,hogy mikor eszel,ha fogyni szeretnél akkor csak az a lényeg,hogy mennyit eszel,mert ha keveset,akkor fogyni fogsz,ha sokat,akkor meg hízni...
2016. febr. 25. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a 6 után nem evés hülyeség.

Igenis enni KELL 6 után, lefekvés előtt 3 órával nem kell enni. :)

2016. febr. 25. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem KELL enni 6 után, de az ellenkezője sem igaz...

Az étel elosztása az, amiben nincs rossz megoldás, már amennyiben neked az jó.

Én nem tudok róla, hogy többször kéne enni, hogy keveset kéne enni vagy hogy reggelizni kéne vagy vacsorázni vagy nem enni este :D Semmi ilyesmiről nem tudok, inkább arról, hogy ez egyéni döntés és nincs rá szabály.

A helyedben 4 körül bedobnék valami kis olajos magvat vagy mi neked a jó kis energiabevivő nass, este pedig ennék egy pompásan jóllakató vacsorát az otthoni nyugalmamban :) Speciel én utálok éhesen lefeküdni, főleg, hogy az tönkrevágja az amúgy sem valami pihentető alvásomat...

Amikor irodában dolgoztam, akkor akár este 10-kor főztem, de egész más volt a friss, saját étel az otthonomban, mint bent enni, hiába vittem ugyanazt s hiába melegítettem meg.

Persze ez én vagyok, kinek mi fontos s mi esik jól.

2016. febr. 25. 18:45
 5/5 Szabi.L ***** válasza:

1.Reggeli munka előtt

2.Munka közben egy turmix(15-20sec felönteni és meginni, szóval nincs kifogás)

3.Ebéd

4. 4 körül eszel munkahelyeden még a csúcsidő előtt

5. Ahogy hazaértél,nem tudom meddig dolgozol

6. lefekvés előtt 1 órával

A melegítéssel nem értem mi a probléma. Hidegen nem bírod megenni a kaját?

2016. febr. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!