Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készítsem el a céklát?

Hogyan készítsem el a céklát?

Figyelt kérdés
Szeretném lepépesítve lefagyasztani, de még soha sem csináltam. Meg kell pucolni és úgy megfőzni? És mennyi vízben, mennyi ideig? Kell bele só, vagy cukor? A babám fél éves. Milyen idős kortól adhatom neki? Előrei is köszönöm.
2008. okt. 15. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én héjában főzöm kb 20-30 perc,de mindíg megszúrom és amikor a késről lecsúszik már jó.Hagyom hűlni,megtisztítom és mixelem.Ha kicsi elég édes ahhoz,hogy ne kelljen bele semmi.Ha kell pici szőlő vagy gyümölcscukor mehet bele.Én6-7 hó körül kezdtem.Adhatod csirke,pulyka mellel,csirkemájjal,burgonyával,vagy csak magában.
2008. okt. 15. 09:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor én is így fogom csinálni, de husit még nem eszik mert így is alig akar enni mivel tápszeres és nagyon nem tetszik neki ami nem tápszer ízű:)
2008. okt. 15. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom mire gondolsz.Nekünk sem ment könnyen a hozzátáplálás.Eleinte csak 1-2 kanállal kínáld és hetente csak 1 fajta új ízzel.
2008. okt. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!