Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok az 5hónaps babámnak...

Adhatok az 5hónaps babámnak céklát? Ha igen, hogyan készítsem el neki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Főzeléknek igen. Nagyon egészséges.
2011. júl. 6. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne tudom, h kaphat-e, bocsi, de egy 5hósnak szerintem tök felesleges. Adj neki idény gyümölcsöket, vagy krumplit.
2011. júl. 6. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A cékla nagyon egészséges, és adható már pici korban is.

Én csak megfőztem és leturmixoltam, lányomnak nagy kedvence lett, nem is gondoltam volna. Feleslegesnek nem mondanám, persze nem szükségszerű adni neki, de ha kap céklát, akkor nem teszel rosszat, sőt!

2011. júl. 6. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
eszik már őszibarackot banánt,almát,szilvát,sárgabarackot is evet már.Tegnap adtam neki sárgarépát krumplival,gondoltam csinálok neki céklát mert sok benne a vitamin,de nem tudom adhatok -e már neki? és hogyan készítsem el? a krumplit meg a céklát meg főzőm egy kis vízben és összepépesítem?? Ennyi? tehetek bele pici sót vagy inkább cukrot??
2011. júl. 6. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
adhatsz, én megfőztem, hozzáraktam még egy krumplit és leturmixoltam. Jó a vérképzésnek, viszont ha adsz neki beszínezheti a pisijét!
2011. júl. 6. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak a kakija lett vörös.

Én magában is adtam neki, de krumplival és sárgarépával is finom. Megfőzöd és leturmixolod.

2011. júl. 6. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne főzd!!! Úgy minden vitamin kimegy belőle. Megmosod, megszurkálod, egyenként becsomagolod alufóliába, és sütőben 1 óra alatt készre sütöd. Így az alufóliában csak átpárolódik, az értékes vitaminok, ásványi anyagok benne maradnak. Utána meghámozod, turmixolod, és keverheted almával, krumplival, stb.
2011. júl. 6. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Én is főztem, csak annyi különbséggel, hogy nem simán vízben, hanem amikor csináltam húslevest magunknak, abból vettem ki lét és abban főztem meg. És ezzel a lével engedtem fel az összeturmixolt céklát.
2011. júl. 6. 15:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!! Valamennyit ki is próbálok!!!
2011. júl. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!