16 évesen terhes vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 vagyok és teherbe estem....pedig azt hittem hogy vigyáztam..... Mit csináljak?? Abortuszt nem szeretnék de anyám meg fog ölni ha megtudja..... :(2017. máj. 12. 22:12
41/42 anonim válasza:
Ha nem szeretnel abortuszt, ahogy irtad is, akkor ne hozz ilyen dontest. Mert ezzel nem az anyukadnak, de nem is az itt kommenteloknek kell majd egyutt elniuk egy eleten at. En ha valamit el akarok kerulni de vegul a kornyezetem rabeszel, es valamilyen nyomas alatt hoztam dontest, kesobb altalaban mindig megbanom. 17 evesen szulni korai, de annyira mar nem gazos szerintem..
42/42 anonim válasza:
Gratulálok, anyuka leszel! :-) Lépj ki ebből a gyerekes stílusból. Gratulálok! Kisfiú, vagy kislány lett? Előbb utóbb így is és úgy is ez megtörtént volna, ez az élet egyik célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!