Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Antónia név hogy tetszik...

Az Antónia név hogy tetszik nektek? Vélemények? Adható, viselhető név?

Figyelt kérdés

Kislányunknak szeretném ezt a nevet adni. Nekem nagyon tetszik. Két hét múlva fog születni,és mi még mindíg nem tudjuk eldönteni, hogy mi legyen a neve.

Férjemnek annyira nem tetszik,ő Adélt szeretne,én meg nem.

2017. máj. 10. 09:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik annyira, számomra valahogy így hosszan túl előkelő és férfias, a Toncsi becézés meg ehhez képest elég "falusi". De ettől még viselhető, normális névnek tartom, nem lenne látatlanban elképzelésem a viselőjéről, és hát előnye lehet, hogy nem túl gyakori, mégis ismert. Az Adél jobban tetszik, egyszerűbb, lányosabb, bár jóval gyakoribb lenne a korosztályában.
2017. máj. 10. 10:32
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
A vezetéknévhez jobb az Adél, bár az meg kicsit rövid, de Antóniaként biztos tóttoncsi vagy tóttóni lenne (elnézést).
2017. máj. 10. 10:34
 13/22 anonim ***** válasza:

"Adjatok tippeket mi legyen 3.névkénti lehetőség."

Maradjunk az A-s kezdésnél?

Tóth-hoz szerintem klassz az Alexandra, Alexa, Adina

2017. máj. 10. 11:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen A-s kezdőbetűs nevekkel kell hogy kezdődjön. És nem tetszenek ezek utolsó:(,de azért mindegyikötöket lájkoltalak.
2017. máj. 10. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
Antonia nagyon tetszik, de a becezesei nem.
2017. máj. 10. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Adél meg az Antónia is viselhető név, de a Tóth vezetéknév után nem magánhangzóval kezdődő nevet választanék.

Ráadásul az Adél még rövid is hozzá.

Hogy mi tetszik nektek kell eldönteni de szerintem ütemet tekintve jobban illene hozzá pl. Natália.

2017. máj. 10. 12:14
 17/22 anonim ***** válasza:
ismerős kislányát anatómiának csúfolják. az Adél szerintem is szebb
2017. máj. 10. 12:25
 18/22 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os! A Natália szóba se jöhet!

A másik utcában laknak fuxos cigányok,ott két Nati is van.

Anabella? Nektek hogy tetszik? Férjemnek még nem említettem.

2017. máj. 10. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak ötletek, hogy mi tetszhet neked, amik nekem hasonló kicsit stílusú az Antóniához és Adélhoz, és ami szerintem megy a Tóthhoz is...:

Barbara, Blanka, Brigitta, Diána, Lídia, Karina, Krisztina, Martina, Melinda, Regina, Renáta

De egyébként itt a lista, jó módszer, ha felírjátok az összeset vagy mondjuk 10-et mindketten, ami szóba jöhet, aztán megnézitek, van-e szerencsés egyezés.

[link]

2017. máj. 10. 15:32
 20/22 A kérdező kommentje:
Diána az ami nekem is,és a férjemnek is tetszett. Köszönöm szépen utolsó. Eddíg eszünkbe se jutott a Diána. Bár,én még mindíg ragaszkodom az Antóniához,:/ de,nem akarok "harcolni"a férjemmel. Megegyezünk a Diánában szerintem.
2017. máj. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!