Az Antónia név hogy tetszik nektek? Vélemények? Adható, viselhető név?
Kislányunknak szeretném ezt a nevet adni. Nekem nagyon tetszik. Két hét múlva fog születni,és mi még mindíg nem tudjuk eldönteni, hogy mi legyen a neve.
Férjemnek annyira nem tetszik,ő Adélt szeretne,én meg nem.
"Adjatok tippeket mi legyen 3.névkénti lehetőség."
Maradjunk az A-s kezdésnél?
Tóth-hoz szerintem klassz az Alexandra, Alexa, Adina
Szerintem az Adél meg az Antónia is viselhető név, de a Tóth vezetéknév után nem magánhangzóval kezdődő nevet választanék.
Ráadásul az Adél még rövid is hozzá.
Hogy mi tetszik nektek kell eldönteni de szerintem ütemet tekintve jobban illene hozzá pl. Natália.
Kedves 16-os! A Natália szóba se jöhet!
A másik utcában laknak fuxos cigányok,ott két Nati is van.
Anabella? Nektek hogy tetszik? Férjemnek még nem említettem.
Csak ötletek, hogy mi tetszhet neked, amik nekem hasonló kicsit stílusú az Antóniához és Adélhoz, és ami szerintem megy a Tóthhoz is...:
Barbara, Blanka, Brigitta, Diána, Lídia, Karina, Krisztina, Martina, Melinda, Regina, Renáta
De egyébként itt a lista, jó módszer, ha felírjátok az összeset vagy mondjuk 10-et mindketten, ami szóba jöhet, aztán megnézitek, van-e szerencsés egyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!