Emili név hogy tetszik? Vélemények?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet szánjuk kislányunknak. Mindenképp olyan nevet kellett választanunk ami magyarországon és külföldön is használható és nekem tetszenek az ilyen lágy csengésű nevek. Passzol a vezetéknevünkhöz is. Nektek hogy tetszik, mi a véleményetek?2015. júl. 9. 12:36
2/8 anonim válasza:
Szép. Barátnőm 2,5 éves kislányát így hívják. Cuki.
5/8 anonim válasza:
Nekem az egyik nagy kedvencem ez a név, gondoltam is rá, hogy ha lányunk lesz, akkor ez legyen a neve, csak nem tudom, magyar szövegkörnyezetben kicsit furcsa kimondani. Eleinte nem gondoltam erre, csak amikor egy ovi udvarán hallottam, hogy egy óvónő így szól az egyik gyereknek. De úgy egyébként szerintem ez egy nagyon szép név. Érdekes, az Emília például egyáltalán nem tetszik, csak így, ebben a formában, hogy Emili.
6/8 anonim válasza:
Szép, de nekem i-vel a végén fura. Nyilván így anyakönyvezhető itthon, de az ilyen magyarosított nevek nekem ilyen formában nem tetszenek, pedig az Elisabeth az egyik kedvenc nevem, Elizabetként mégsem adnám, ha csak így lehet. Az Emília nekem nem tetszik, az Emilire meg vissza fognak kérdezni, hogy hogy írják, én emiatt nem adnám, pedig tényleg szép maga a név, eredeti formájában.
7/8 anonim válasza:
Emily Osment jutott eszembe, akit kedvelek.
8/8 anonim válasza:
Szép név :) Nekem az Emília is tetszik egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!