Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult Veletek, hogy...

Előfordult Veletek, hogy olyat tettek a rokonok a babátokkal, hogy tiszta idegesek lettetek?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos a kislányom. Ma ebédnél az apósom egy csepp ananászlikőrt tett az ujjára és a lányom szájához dugta. Olyan gyorsan történt, hogy csak kapkodtam a fejem. A kicsim elkezdett sírni. Apósom szerint nem ezért, és egy csepp volt csak és nem pálinka! (Amúgy nem elmebeteg, nem tudom mi lelte, ő is azt mondta, hogy nem tudja miért jutott ez eszébe.) Hát az ananászlikőr 15 százalékos alkoholtartalmú, szóval az egy csepp is sírásra késztethette a kis anyatejes babámat. Mondtam is apósomnak, hogy jó, legközelebb ő kap egy csepp sósavat a szájába. Próbáltam visszafogni magam. Aztán még ebéd alatt is ment a poénkodás, hogy a piától alszik a gyerek.

Kikészítő....és még az ilyenek pampognak, hogy jaj egy első gyerekes anyuka még nem érthet úgy a gyerekneveléshez...

Ha van hasonló sztoritok osszátok meg. Persze évekkel később már csak nevet rajta az ember, de most....grrr...

2010. máj. 15. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Huh, nagyon durva sztoriitok vannak! Velünk ilyen még nem történt, szerencsére (5 hós a kisfiam), de ha történne, én is teljesen kiakadnék! Épp a nagy H1N1 járvány közepén szültem, szóval ha hozzánk jöttek látogatók, nemcsak kezet kellett mosniuk, de le is kellett, hogy fertőtlenítsék! Addig nem nyúlhattak a gyerekhez. És volt, aki utcai cipőben ment be a gyerek szobájába, pedig szerintem ha elmész vendégségbe, az a minimum, h. az előszobában leveszed a cipőd, főleg ha picibaba van. Fel tudtam volna nyársalni az illetőt, de nem akartam megsérteni, ezért megkértem, h legközelebb vegye le, ott a vendégpapucs kikészítve. Sajnos elég sok figyelmetlen embertársunk van...
2010. máj. 15. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
Egy csepp alkoholtól nem lesz a babád degenerált. Régebben, főleg faluhelyen tényleg adtak egy kevés pálinkát a kicsiknek, hogy jobban aludjanak. Nem azt mondom, hogy el lehet bagatelizálni az ilyesmit, de azért nem kell a bolhából elefántot csinálni. Az egyik ismerősöm apósa például kiejtette a gyereket a babakocsiból, mikor fel akarta venni, és a picur arccal előre landolt a betonon. Na AZ tényleg durva, ezért én is akárkit széttépnék.
2010. máj. 15. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze én is tudom, hogy nem ártott neki az az egy csepp, nem is görcsöltem azon, hogy baja lehet, csak megijedt szegényke. Ez elvi kérdés szerintem, hogy nem csinálunk baromságokat a gyerekkel. Köszi a válaszokat mindenkinek.
2010. máj. 15. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze. Anyósom mindig tesz olyat amitől ideges leszek, szerencsére ritkán találkozunk. Legutóbb ebédidőben kínálta meg keksszel a picinket ebéd előtt, persze így ugrott az ebéd, maradt a keksz. Azt hittem szétrobbanok.

Én is ideges lettem volna a Te helyedben, nagyon is.

2010. máj. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!