Előfordult Veletek, hogy olyat tettek a rokonok a babátokkal, hogy tiszta idegesek lettetek?
2,5 hónapos a kislányom. Ma ebédnél az apósom egy csepp ananászlikőrt tett az ujjára és a lányom szájához dugta. Olyan gyorsan történt, hogy csak kapkodtam a fejem. A kicsim elkezdett sírni. Apósom szerint nem ezért, és egy csepp volt csak és nem pálinka! (Amúgy nem elmebeteg, nem tudom mi lelte, ő is azt mondta, hogy nem tudja miért jutott ez eszébe.) Hát az ananászlikőr 15 százalékos alkoholtartalmú, szóval az egy csepp is sírásra késztethette a kis anyatejes babámat. Mondtam is apósomnak, hogy jó, legközelebb ő kap egy csepp sósavat a szájába. Próbáltam visszafogni magam. Aztán még ebéd alatt is ment a poénkodás, hogy a piától alszik a gyerek.
Kikészítő....és még az ilyenek pampognak, hogy jaj egy első gyerekes anyuka még nem érthet úgy a gyerekneveléshez...
Ha van hasonló sztoritok osszátok meg. Persze évekkel később már csak nevet rajta az ember, de most....grrr...
Persze. Anyósom mindig tesz olyat amitől ideges leszek, szerencsére ritkán találkozunk. Legutóbb ebédidőben kínálta meg keksszel a picinket ebéd előtt, persze így ugrott az ebéd, maradt a keksz. Azt hittem szétrobbanok.
Én is ideges lettem volna a Te helyedben, nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!