Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult Veletek, hogy...

Előfordult Veletek, hogy olyat tettek a rokonok a babátokkal, hogy tiszta idegesek lettetek?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos a kislányom. Ma ebédnél az apósom egy csepp ananászlikőrt tett az ujjára és a lányom szájához dugta. Olyan gyorsan történt, hogy csak kapkodtam a fejem. A kicsim elkezdett sírni. Apósom szerint nem ezért, és egy csepp volt csak és nem pálinka! (Amúgy nem elmebeteg, nem tudom mi lelte, ő is azt mondta, hogy nem tudja miért jutott ez eszébe.) Hát az ananászlikőr 15 százalékos alkoholtartalmú, szóval az egy csepp is sírásra késztethette a kis anyatejes babámat. Mondtam is apósomnak, hogy jó, legközelebb ő kap egy csepp sósavat a szájába. Próbáltam visszafogni magam. Aztán még ebéd alatt is ment a poénkodás, hogy a piától alszik a gyerek.

Kikészítő....és még az ilyenek pampognak, hogy jaj egy első gyerekes anyuka még nem érthet úgy a gyerekneveléshez...

Ha van hasonló sztoritok osszátok meg. Persze évekkel később már csak nevet rajta az ember, de most....grrr...

2010. máj. 15. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem nem halt bele a gyereked... Utólag tök felesleges dühöngeni.
2010. máj. 15. 16:27
 2/14 anonim válasza:
86%

szia! Az apósod nem normális! Az alkohol a felnőttek agysejtjeit is pusztítja,nem hogy egy kisgyerekét.. Csak gratulálni tudok neki..:S Amúgy ez a sósavas beszólás tetszik :)

Velem még nem történt ilyen,mert nincs gyerekem,de ha velem történt volna ez,biztos vagyok benne hogy nagyon leoltottam volna az illetőt . Pusz

2010. máj. 15. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
kislányom 2,5 éves!Büntetésbe ment mert neki állt hisztizni(szobájába)és erre aposom azt mondta rossz anya vagyok és hogy felfog jelenteni mert az ö unokáját büntetésbe zártam(az ajto nem volt bezárva)bement a szobába és fogta a lányomat elakarta vinni magával.Én kijelentettem hogy eszébe ne jusson mert az én gyerekem nekem kell nevelni.nagyon összevesztünk.A poén az hogy másnap megjelent nálunk két rendör mert aposom feljeléentett mert bántalmazon a gyereket.Szerencsére volt tanum és nem lett belöle gondunk de azóta se a párom sem én nem találkozunk vele.
2010. máj. 15. 16:30
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Hát lehet eltörtem volna a kezét...

Én azt utáltam, mikor taknyosan, lázasan eljöttek a rokonok és vérig sértődtek és hetekig minden sz@rnak elmondtak, amiért a párom rájuk szólt, hogy csak óvatosan a babával...Na meg mikor megkérdezték, hogy a másfél hónapos gyerekemnek hány foga van és megy-e már....

2010. máj. 15. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

16.30-as! ááááááááááááááááááááááááááááááá

nem normális az apósod!!!!

egy gyereknek igenis kell bünti, kellenek korlátok!

amúgy náluk is történnek hasonlók és én erélyesen rászólok az illetőre, akár anyós, após, akárki, hogy békén lehet hagyni a gyereket, mert pl. most próbálnám altati és nem kéne felkiabálni vagy hogy nem kéne a pörköltből a csirkecombot a gyerek szájáhz nyomni 4 hetesen! szerencsémre normálisak a rokonok, és megértenek. de akiknél sértődés van, hát le a kalappal anyukák, ha okosan tudjátok kezelni!

2010. máj. 15. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Újra 16:35-ös. Kimradt, hogy tiszta utálat, mikor rászólok a babámra, hogy ne húzza a hajam vagy ne csípjen, erre meg az okoska nagyszülők: húzzad csak nyugodtan. Aztán mikor az ölükben van és megcsípi őket akkorát ordítanak, hogy a gyerek sírva fakad...
2010. máj. 15. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem anyósom kívánja folyton, hogy legyen nagyon rossz a gyerekünk, hogy lepasszoljuk nekik...

hogy sírjon nekünk éjjel-nappal. hát nem normális.

szerencsére áldott jó gyerekünk van! kopp-kopp-kopp. :-)

éjjel alszik és csak akkor sír, ha gondja van, amint kitaláltam mi az, és megoldom, már minden rendben.

2010. máj. 15. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Babám koraszülött volt, ezért kicsit jobban óvtam mindentől. Férjem-apósom-anyósom együtt boltban dolgoznak(millió emberrel találkoznak, pénzt, nyers húsokat fognak). Napokba tellett mire megértettem férjemmel, mikor hazajön első a kézmosás és csak azután foghatja meg a babát. Amikor jöttek apósom-anyósomék látogatni szintén kértem, hogy mossák meg a kezüket mielőtt a picihez nyúlnak, de sajnos nem értették meg, sőt .... nem akarok csúnyát írni, hogy miket mondtak. Én voltam a legh... ember a földkerekségen szerintük, mert milyen bogaras vagyok, pedig én csak a picit védtem a legjobb tudásom szerint.
2010. máj. 15. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
én azt utálom ha a szájára adnak puszit. A gyerekemet csak csak a pasija/csaja puszilgassa majd szájon és ne a rokonok
2010. máj. 15. 17:00
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

a kézmosás nálunk is alapvető, pedig nem koraszülött a baba!!

ez evidens szerintem, nem is kéne kérned, hogy mossák meg!!

persze nekem is szólnom kellé érte.... és aki nem érti meg, az nem fogdoshatja!! lehet, gonosz vagyok, de nem érdekel. egy újszülöttet csak tiszta kézzel és tiszta ruhához fogunk. szoktam adni egy textilpelust is a rokonoknak, amikor felveszik a babám.

2010. máj. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!