Hát én csak magyar Kiraval Kiara stb találkoztam. De ha te keleti rétegbe tartozol,akkor megse szólaltam.
2017. máj. 2. 19:11
22/37 anonim válasza:
Ez a kedves 53%osnak ment.
2017. máj. 2. 19:12
23/37 anonim válasza:
Kiara
2017. máj. 2. 23:32
24/37 anonim válasza:
Nekem csak a Kíra tetszik. Mikor altalanos iskolas voltam igy hivtak egy osztalytarsamat es annyira irigyeltem a nevet, nagyon menonek talaltam. En is adtam volna de nem illett a vezeteknevhez.
A Kiara fura. Van egy mese amiben igy hovnak egy szereplot, mindig hallom ha hatterzajnak be van kapcsolva a mesecsatorna. Valahogy mindig inkabb ugy ejtik hogy "Kiárá" es ettol nekem a hideg futkos a hatamon.
2017. máj. 3. 02:04
25/37 anonim válasza:
41%-os nem, normális kisvárosban élek, itt nincs magyar kiara, kira vagy kíra..mind kisebbségi. Egy Ciara-val találkoztam aki nem az volt, de ott apuka olasz.
2017. máj. 3. 14:38
26/37 anonim válasza:
Egyik sem :-( mindegyik ilyen manapság felkapott, nagyon divatos akarok lenni név,ami magyar vezetéknévvel nem igazán passzol össze, szerintem. Egyből a bulvár/celeb "sztárok" jutnak róla eszembe, ezekben a sorozatokban vannak hasonló nevű leánykák.
Nem ragaszkodom az ősi "magyar nevekhez", a Gizi/Mari/Kati-n túl is van világ (nem mintha ezekkel baj lenne). Ha már nemzetközi nevet keresel számtalan olyan név van, ami meghonosodott
2017. máj. 4. 15:00
27/37 anonim válasza:
Emberek, ti, akik itt azt mondjátok, magyar gyereknek ilyen név nem való, közlöm, hogy a neveink 90%-a nem is magyar. Például Eszter, Judit, Mária, ezek bibliai nevek. A kereszténység felvételével vettük fel ezeket. Vagy az orosz nevek, pl. Olga, Natasa, ami a szocializmusban lett népszerű... Természetes, hogy más nyelvek, kultúrák hatással vannak ránk. Én semmi kivetnivalót nem látok ezekben a nevekben, szerintem nem egy Dzsesszika, és én csak magyar gyereke ismerek ilyen névvel, de könyörgöm, mégha előfordulna a tezsvíreknél, (ahogy pl. a Mária is gyakori) még nem lesz cigány név.
2017. máj. 6. 20:50
28/37 anonim válasza:
Utolsó csakhogy az általad felsorolt nevek mennek a Magyar vezetéknevekhez. Egy magyarba kényszerített név pedig nagyon nem mutat jól. Szabó Kiara pl....rettenetes. Ezek a fonetikusan leírt nevek bántják az ember szemét.
2017. máj. 6. 20:56
29/37 anonim válasza:
Mi rettenetes azon, hogy Szabó Kiara? Mennyivel másabb, mint pl. egy Szabó Zsanett? Pedig itt még át is van írva fonetikusan a Jeanette, mégis teljesen elfogadott név. A Kiara név.ráadásul nincs is így megerőszakolva.
2017. máj. 6. 21:00
30/37 anonim válasza:
Ciara az eredeti név...még hogy nincs megerőszakolva... a Zsanett pedig a Johannából ered. És szörnyű, Magyar vezetéknévhez rettenetesek ezek a túlcifrázott minden második gyereket így hívnak divatnevek. Mindenki azt ad amit akar, de én örülök hogy nem ilyen cifra ízléstelen nevet kaptam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!