11/37 anonim válasza:
Szerintem a Kiara a legszebb, utána Kira, utána a Kíra
12/37 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.:) Nekem a Kiara egy picit jobban tetszik, mondjuk szerintem úgyis fogják Kirának is becézni.
2017. máj. 1. 21:59
13/37 anonim válasza:
Üzenném a szánalmasan régimódi embereknek, hogy 2017et írunk,ahol a modern nevek a divatosak, nem pedig a Bözsi, a Gizike stbstb... Amúgy mind a 3 gyönyörű. Nekem legjobban a Kíra tetszik:) 22/L
15/37 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Mind ronda magyar gyereknek. Ez nem ódivatúság, hanem jó ízlés kérdése. És igen, előbb adnám az Erzsébetet is, mint az ilyen cigányos macska neveket.
16/37 anonim válasza:
Hát egyikse cigányos már bocsesz. Ami cigányos az a Brendon,Dzsesszika, Dzsenna stb.
17/37 anonim válasza:
Kiara nagy kedvenc, és senki ki nem nézne, ha ezt adnánk (Svájc), de a páromnak nem annyira bejövős - bár a vezetéknévhez menne :)
18/37 anonim válasza:
41%-os, de igen, mind cignyos..már bocsesz. És nem az ódivatúságról van szó, vannak szép, divatos nevek is..de ezek nem azok...ráadásul tényleg kisebbségi, magyar gyerekkel ilyen névvel még nem találkoztam.
Magyar gyereknek akkor is rettenetesek, bár már divat minél cifrább gázabb nevet adni.
20/37 anonim válasza:
18# Hát én már találkoztam magyar "gyerekkel", bár már inkább fiatal felnőtt lány, Kira névvel, és semmi köze cigányokhoz.
Most az egy dolog, hogy én nem adnám egyiket se a gyerekemnek, de a kérdező kedvéért választottam a háromból, és akkor már a Kira a legszimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!