Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy 34 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A baba apukája ezt több okból sem tudja... De most, hogy 4 hét múlva lesz egy kislányom, rájöttem, hogy nem élhetünk így.

De hogy lehet ezt megmondani valakinek?

"Szia, bocsi hogy zavarlak, tudom, hogy fél éve nem állok veled szóba, de 1 hónap múlva apa leszel." ?!

2017. ápr. 22. 09:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%
Ne tamadjatok ot. Kitudja mi tortent kettojuk kozott. Es hogy miert nem szolt vegul a sracnak. Biztosan nem cselekedett helyesen de valoszinu ezt mar o is tudja. Egy kismamat nem jo igy tamadni...
2017. ápr. 22. 22:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Ne izgasd magad.

Csak a gyerek szempontját kéne nézni, aszerint pedig ha valóban te magad semmit nem akarsz az apától, akkor jobb, ha mást kérsz meg, hogy megmondja neki. Mondjuk, az anyukád. Aztán, meglátod, hogy hogyan lesz.

Más a helyzet, ha el tudod képzelni, hogy mégis lehet valami még kettőtök között. Ki tudja, hogy ő mit gondol azóta.

Persze, közben, bármikor változhat akármi. De most. utolsó idősen, nem izgatnám magam, csak a gyerekkel törődnék.

2017. ápr. 23. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!