Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy 34 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A baba apukája ezt több okból sem tudja... De most, hogy 4 hét múlva lesz egy kislányom, rájöttem, hogy nem élhetünk így.

De hogy lehet ezt megmondani valakinek?

"Szia, bocsi hogy zavarlak, tudom, hogy fél éve nem állok veled szóba, de 1 hónap múlva apa leszel." ?!

2017. ápr. 22. 09:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, egy újabb szexuális kapcsolatot meg egy gyereket 5 perc alatt össze lehet hozni, én semmi garanciát nem látnék a helyében arra, hogy tőle van a gyerek. Ezt minden bántás nélkül mondom, mint tényt.

Hívd el magadhoz látogatóba, akkor majd alakul a beszélgetés. De azért a szüleidnek igaza van, nem így kellett volna.

2017. ápr. 22. 11:03
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Hányok az ilyen ostoba nőktől, mint te vagy
2017. ápr. 22. 11:12
 13/22 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, eddig a legkomolyabb döntés, amit meghoztam, kb. az volt, hogy milyen legyen a konyhabútor a lakásomban... Az elején úgy gondoltam, hogy ez a megfelelő döntés, ennyi. Mindenki hibázhat.
2017. ápr. 22. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám tud erről, a nevelőapám, az igazi apám, a nagyszüleim és a három legjobb barátnőm és az orvosom. És mivel csak vele volt egész életemben szexuális kapcsolatom, nem lenne nehéz rájönni, hogy a baba az övé

Hát ez jópofa. A közeliek tudják, ki az apa, a távoliak meg kitalálják abból, hogy csak vele szexeltél. Az egész város tud róla, hogy csak vele? Vicces.

2017. ápr. 22. 12:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisebb településről van szó, akkor szinte biztos, hogy tud róla. Mert ha "csak" 7-8 ember tud róla, akkor egy héten belül az egész város is.
2017. ápr. 22. 12:54
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem az egész városra értettem, hanem a baráti körömre/körünkre.

A rokonaim pedig nem pletykálnak, a legjobb barátnőim pedig pestiek.

2017. ápr. 22. 13:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogyan reagált a hírre!
2017. ápr. 22. 13:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A volt párodnak van most kapcsolata? Csak mert, ha egy fél éve komoly kapcsolatban élnék a párommal, akivel közös jövőt tervezünk, és egy szép, napsütötte tavaszi napon kopogtatna az ajtón az exe azzal, hogy terhes, az valszeg tönkretenné a kapcsolatunkat. Persze meg lehet beszélni, csak sz@r olyan tudattal belemenni egy kapcsolatba, hogy nincs a srácnak "csomagja", aztán kiderül, hogy mégis.

Ettől függetlenül joga van tudni róla és a gyereknek is joga van az apjához. Majd megbeszélitek.

2017. ápr. 22. 15:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt ne feledd hogy neked 9 hpnapod volt megszokni az anyaság gondolatát, ne várj csodákat. Tényleg haggy neki majd időt feldolgozni. Első körben el se fogja hinni, masodkorben cáfolni fogja hogy az övé, ez miatt a ketkedés miatt az is lehet soha nem is fogja elfogadni a gyerekének.
2017. ápr. 22. 16:26
 20/22 anonim ***** válasza:
62%

PAsi helyében én agyonütnélek ezért... de minimum leordítanám a fejed, maiért ilyen hülye vagy.

Hogy képzelted, hogy eddig nem szólsz?

1. ha akarná a gyereket, ha nem, ez rohadt nagy sokk lesz neki.

2017. ápr. 22. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!