Hogy mondjam meg neki, hogy 34 hetes terhes vagyok?
A baba apukája ezt több okból sem tudja... De most, hogy 4 hét múlva lesz egy kislányom, rájöttem, hogy nem élhetünk így.
De hogy lehet ezt megmondani valakinek?
"Szia, bocsi hogy zavarlak, tudom, hogy fél éve nem állok veled szóba, de 1 hónap múlva apa leszel." ?!
Nézd, egy újabb szexuális kapcsolatot meg egy gyereket 5 perc alatt össze lehet hozni, én semmi garanciát nem látnék a helyében arra, hogy tőle van a gyerek. Ezt minden bántás nélkül mondom, mint tényt.
Hívd el magadhoz látogatóba, akkor majd alakul a beszélgetés. De azért a szüleidnek igaza van, nem így kellett volna.
Anyukám tud erről, a nevelőapám, az igazi apám, a nagyszüleim és a három legjobb barátnőm és az orvosom. És mivel csak vele volt egész életemben szexuális kapcsolatom, nem lenne nehéz rájönni, hogy a baba az övé
Hát ez jópofa. A közeliek tudják, ki az apa, a távoliak meg kitalálják abból, hogy csak vele szexeltél. Az egész város tud róla, hogy csak vele? Vicces.
Nem az egész városra értettem, hanem a baráti körömre/körünkre.
A rokonaim pedig nem pletykálnak, a legjobb barátnőim pedig pestiek.
A volt párodnak van most kapcsolata? Csak mert, ha egy fél éve komoly kapcsolatban élnék a párommal, akivel közös jövőt tervezünk, és egy szép, napsütötte tavaszi napon kopogtatna az ajtón az exe azzal, hogy terhes, az valszeg tönkretenné a kapcsolatunkat. Persze meg lehet beszélni, csak sz@r olyan tudattal belemenni egy kapcsolatba, hogy nincs a srácnak "csomagja", aztán kiderül, hogy mégis.
Ettől függetlenül joga van tudni róla és a gyereknek is joga van az apjához. Majd megbeszélitek.
PAsi helyében én agyonütnélek ezért... de minimum leordítanám a fejed, maiért ilyen hülye vagy.
Hogy képzelted, hogy eddig nem szólsz?
1. ha akarná a gyereket, ha nem, ez rohadt nagy sokk lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!