12 órából a 6-7 óra ölben tartás nem sok egy kicsit (2-4 hetenként)?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem,mert az anyósommal ha találkozunk,egész nap fogja a gyereket.Csak etetéskor és az 1x-2x előforduló alváskor rakja le.Párom szerint ez nem sok,hiszen a nagyi nagyon szereti az unokát.Szerintem meg sok..2008. okt. 13. 22:46
1/2 anonim válasza:
Biztosan szereti az unokát, és kell is engedni a nagyszuloket, de szerintem sem kell állandóan tartogatni a babát, kulonosen, ha békésen elvan maga is. Persze, fel lehet venni, meg lehet szeretgetni, de játszani vele lehet másképp is... Ezen átmentem én is, az anyósom csak úgy volt boldog, ha tartogathatta, én meg rettegtem a másnapoktól, mert nagyon nyugos, nyugtalan vol a kicsi. De azt hiszem, végul megértették. Esetleg finoman emlitsd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha sokat lenne kézen, nehogy hozzászokjon. De kedvesen, óvatosan, nehogy megbántódjon. sok sikert!
2/2 anonim válasza:
nehez megallni, de egy babat akkor kell felvenni, amikor o akarja, es nem akkor, amikor mi. erre tudatosan probalom magam szoktatni, es a leendo nagyszulokbe is szuggeralom. :))
szerintem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!