Járt más anyuka is így? Hátfájás, rossz tartás?
Figyelt kérdés
10 hónaposa a babám, jó súlyban van 10 kiló fölött és az utóbbi hetekben kezdem érezni, hogy egyre gyakrabban fáj a hátam és a derekam. Sőt, a tartásom is rossz lett, mert mindig egy oldalon fogtam , tartottam. Mit tehetnék? Reggelente szoktam tornázni, de ez nem elég. Már félek felvenni, mert komoly fájdalmaim vannak. Mit lehet tenni?2010. máj. 10. 07:47
1/5 anonim válasza:
a szoptatás miatt is fájhat a hátad
Kellene egy kis vitamin, calcium
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos csak 4 hónapig tudtam szoptatni, szedek vitaminokat,eszem rendesen. :(
2010. máj. 10. 08:04
3/5 anonim válasza:
én baba-mama jógára járok, nagyon jó, olyan mintha jól megmasszíroznának. Nagyon tudom ajánlani az egyszerű jógagyakorlatokat (pl cicahát-kutyahát amit az oviban csináltunk annak idején), illetve ha van esetleg nagy labdád (fitball) akkor azon nyújts sokat. És figyelj a tartásodra, pl ne hajolj le, inkább nagy terpeszben guggolj egyenes háttal, hogy kíméld a derekadat, és ha felemeled a babádat, ne derékból emeld, lehajolva, hanem guggolásból.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom :)
2010. máj. 10. 10:14
5/5 anonim válasza:
Szia! szerintem egy csonkovácshoz kéne menned. Amikor terhesek vagyunk elcsúsznak a gerinc csigolyái, de a szülsé sután nem áll vissza magától tökéletesen. Ezek az elcsúszások vezetnek ilyen derék - és hátfájáshoz. Én is így jártam. Elmentem a csontkovácsomhoz, azóta semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!