Ami nem vált be: Infacol, Espumizan, Gripe water, Sab simplex, mecsek baby babatea, homeos bogyók, cseresznyemag párna, hasfájós tartás. és az sem, ha nem adok semmit. Van még valami amivel segíthetnék rajta?
Figyelt kérdés
Babóm 3 hónapos és még mindig nagyon hasfájós. Széklete normális, azzal nincs gond. Nagyon nehezen tűröm már a sírását sajnos :( fogy a türelem. Azt hittem már ennyi idős korára már kinövi. Amúgy anyatejes és naponta egyszer tápszert kap kiegészítésként. Segítsetek kérlek!2008. nov. 27. 15:59
1/17 anonim válasza:
Próbáld meg melegíteni a hasát,én hajszárítózni szoktam,de lehet egy kis vászonzsákba sót melegíteni,és ráfektetni(nem forróra),ez ugyan csak pillanatnyi megoldás, de legalább nem szenved addig sem,legalábbis nálunk csak ez enyhített,4 hónapra múlt el.Kitartás!
2/17 anonim válasza:
Szia! Visszakérdezek: mit eszel?
Tornáztatás? Masszázs?
Üdv.
3/17 anonim válasza:
babynos hasmasszázskrém (dm, rossman), kamillatea (esetleg cukorral), szélcső (gyógyszertár).
Nálunk a cukros kamillatea (én sem gondoltam, hogy valaha cukrott fogok neki adni, de muszáj) éspocakmasszázs segít.
4/17 anonim válasza:
az orvos mit mond?nekünk ő írt fel valami kanalas gyógyszertári készítményt.
5/17 anonim válasza:
Próbáltad azt, hogy átrakod a kiságyát másik oldalra. nekünk bevált. 3 hónapos koráig hasfájosak voltunk, de utána sem aludt éjszaka, amíg meg nem csináltuk. azóta egyedül alszik külön szobában!
Én is kipróbáltam mindent, de nem segített semmi.
Kitartás!
6/17 anonim válasza:
Aloe vera Activator, próbáld ki, ezen kívül kamillatea, ahogy irták, és orvos irja ki, lehet nem jól irom a nevét: Papaverines csepp, és kitartás.
7/17 A kérdező kommentje:
Ezt a kiságy átrakós dolgot nem igazán értem. Éjszaka semmi gond a babómmal. Gyönyörűen átalussza. A reggeli első evés után kezdődnek a bajok és kitartanak estig. Nagyon vigyázok arra mit eszek. Még a paradicsom héjától is eltiltott a védőnő :) Tornáztatom és akkor pukizik is néha, de olyan mintha mindig maradna benne levegő. A babynost is próbáltam, azt elfelejtettem írni. A szélcsövet viszont még nem. Azt hogy kell használni?
2008. nov. 27. 16:11
8/17 anonim válasza:
igen Papaverines csepp.az nekünk nagyon jó volt.van benne kis nyugtatóhatás is
9/17 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy a hasfájását már kinőtte, most a fogcsírá mocorognak! Nincs bedagadva a fogínye??
Boldog babázást és türelmet kíván 6 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!