Ez meddig fog még így menni? Mát teljesen ki vagyok borulva.
Két hónapos kisfiam szinte csak kézben hajlandó lenni.Most is egy újjal pötyögök mert a kezemben van.Ha leteszem üvölt.Hasfájós baba, de azért ennyire? Amíg kiteszem a ruhákat a szárítóra, amíg összedobok valami kaját,(abból is olyat, hogy egy kézzel, babával is meg tudjam enni) ha a mosdóban vagyok, stb. folyton üvölt.A fejés kész rémálom, azt is egy kézzel.Csak akkor van csend ha kézben van.A páromon is látom, hogy egyre nehezebben viseli a folytonos sírást.Pedig az elején olyan jó kisfiú volt,de most ez megy már vagy három hete.
Aludni is úgy alszik, hogy kézben altatom, és ha beteszem a kiságyába max.30-40 perc után már fenn van és kezdődik minden elölről.Adjatok tanácsot mit csináljak?Mert ez már nem mehet így tovább.
12:12-es vagyok!
Azt még elfelejtettem írni, bár tudom, hogy ez nem vigasz, de én teljesen egyedül vagyok a babával, mert nálunk nem csak a család többi tagja, de apuka is messze lakik! Igaz, hogy szerencsére nem nagyon hasfájós, dehát minden nap csak én vagyok, hétvégén is! Egyre ügyesebbek lesznek a babák és idővel minden egyre könnyebb lesz. :-)
Most valami csoda történt mert már legalább egy órája nem sír és kb.húsz perce a kiságyában nézelődik.Néha egyet-kettőt nyöszörög de az az egész napos üvöltéshez képest zene a füleimnek.Már nem tudtam mit csinálni és kínomban elkezdtem pakolászni. Akkor találtam egy Mecsek bébi teát. Megfőztem neki, gondoltam mit veszíthetek?Hát el sem tudjátok képzelni milyen hatása volt.Azóta telerakta a pelust egy jó emberes adaggal, pukizik, büfizik.most jobb a hangulata is, remélem nem csak szalmaláng az egész.
Bár most megint felvettem, mert elkezdett sírni, de legalább most nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!