Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez meddig fog még így menni?...

Ez meddig fog még így menni? Mát teljesen ki vagyok borulva.

Figyelt kérdés

Két hónapos kisfiam szinte csak kézben hajlandó lenni.Most is egy újjal pötyögök mert a kezemben van.Ha leteszem üvölt.Hasfájós baba, de azért ennyire? Amíg kiteszem a ruhákat a szárítóra, amíg összedobok valami kaját,(abból is olyat, hogy egy kézzel, babával is meg tudjam enni) ha a mosdóban vagyok, stb. folyton üvölt.A fejés kész rémálom, azt is egy kézzel.Csak akkor van csend ha kézben van.A páromon is látom, hogy egyre nehezebben viseli a folytonos sírást.Pedig az elején olyan jó kisfiú volt,de most ez megy már vagy három hete.

Aludni is úgy alszik, hogy kézben altatom, és ha beteszem a kiságyába max.30-40 perc után már fenn van és kezdődik minden elölről.Adjatok tanácsot mit csináljak?Mert ez már nem mehet így tovább.

2010. máj. 14. 09:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

12:12-es vagyok!

Azt még elfelejtettem írni, bár tudom, hogy ez nem vigasz, de én teljesen egyedül vagyok a babával, mert nálunk nem csak a család többi tagja, de apuka is messze lakik! Igaz, hogy szerencsére nem nagyon hasfájós, dehát minden nap csak én vagyok, hétvégén is! Egyre ügyesebbek lesznek a babák és idővel minden egyre könnyebb lesz. :-)

2010. máj. 14. 12:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Biztatás: Nekem is szörnyem hasfájos volt de nagyon-nagyon. Nekünk kb 2és fél hosan kezdett javulni. Hidd el leszokik rola. Ma már saját szobájába alszik este 10töl reggel 10ig:) 6hós. Nekünk a gyogyszetári szerek nem jöttek be. De abba maradt.
2010. máj. 14. 14:11
 23/24 A kérdező kommentje:

Most valami csoda történt mert már legalább egy órája nem sír és kb.húsz perce a kiságyában nézelődik.Néha egyet-kettőt nyöszörög de az az egész napos üvöltéshez képest zene a füleimnek.Már nem tudtam mit csinálni és kínomban elkezdtem pakolászni. Akkor találtam egy Mecsek bébi teát. Megfőztem neki, gondoltam mit veszíthetek?Hát el sem tudjátok képzelni milyen hatása volt.Azóta telerakta a pelust egy jó emberes adaggal, pukizik, büfizik.most jobb a hangulata is, remélem nem csak szalmaláng az egész.

Bár most megint felvettem, mert elkezdett sírni, de legalább most nyugi van.

2010. máj. 14. 17:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Na ez nagyon jó! Akkor reméljük megvan a megoldás! :-) Ha ez tényleg bejön, akkor mindenképp pihenj te is, mert ki tudja mikor jönnek az újabb gondok?! Persze nem ijesztgetni akarlak, de tényleg használd ki az időt és pihenj te is, amíg alszik.
2010. máj. 14. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!