Ugye nem történt baj?
Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiamat letettem aludni, addig én kiszaladtam a konyhába.Mire visszaértem a feje mellett volt az ágya felett lévő hőmérős digitális óra (tenyérnyi nagyságú, elég nehéz).Nem tudom hogyan eshetett le, de nagyon félek, hogy ráesett a fejére és a kutacsát megütötte (még óriási a kutacsa 7x6 cm) Egyáltalán nem sírt, megnéztem a fejét nem láttam rajta semmi sérülésre utaló jelet, vagy piros területet.Ugye nem lesz gond?Azóta visszatettem a helyére és alszik.Mit gondoltok?
Teljesen bepánikoltam, mi van ha a sarka "beleállt" a kutacsába és megsértette a kis agyát?De gondolom akkor nagy sírás lett volna a fájdalomtól...jajjj.
Nagyon ideges vagyok.
2017. ápr. 19. 12:06
1/7 anonim válasza:
Azt hallottad volna, ne aggodj! Sirt volna nagyon, hidd el!
2/7 anonim válasza:
Ha nem sírt, akkor nem is esett rá így baj se lehet, nyugi. Azért pakold el jól, nehogy megint leessen.
3/7 anonim válasza:
Sírt volna ha eltalálja, ez tuti, ne aggódj. Viszont a kiságy fölé nem szabad semmit akasztani, főleg nehéz dolgot, pont ezért. Tegyétek el onnan.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugodtam.Természetesen nagyon messzire elkerül a kiságytól.Csak azért volt ott, hogy a hőmérsékletet nézzük.
2017. ápr. 19. 12:29
5/7 anonim válasza:
Hogyhogy ilyen nagy a kutacsa még, valamilyen csontfejlődési zavara van?
6/7 A kérdező kommentje:
A voltunk már sok helyen vele (gyerekorvos, immunulógus, hematológus), megnézettük, volt többször is koponya uh, de azt mondták nincs semmi kóros, nincs semmi baja egyszerűen ilyen a genetikája.Rendszeres járunk fejlődésneurológiára koraszülöttsége miatt, de ott is mimdigindent rendben találtak/találnak.
2017. ápr. 19. 15:03
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért de remélem így is érthető.A telefon szórakozik.
2017. ápr. 19. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!