Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem történt baj?

Ugye nem történt baj?

Figyelt kérdés
Tegnap először feküdtem le a barátommal,addig szűz voltam. Óvszerrel védekeztünk,az aktus után lehúzta,és az óvszer végébe benne volt az ondó
2015. jún. 20. 16:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Véletlen kiírtam. Szóval benne volt az ondó,akkor ugye nem szakadhatott ki? Vegyek esemény utánit?
2015. jún. 20. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
De, apokalipszis kezdődött.
2015. jún. 20. 16:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc,tényleg aggódom!
2015. jún. 20. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Az óvszernek pont ez a lényege, hogy a végébe megy az ondó, nem beléd ;) Ha nem láttál rajta szakadást, akkor nincs probléma! Olvass kicsit utána, hogy melyik védekezési módszer hogyan működik, és akkor nem hozod feleslegesen magadra a frászt!
2015. jún. 20. 16:42
 5/12 A kérdező kommentje:
A kérdésem inkább arra irányul,hogy ha benne volt minden a végébe,akkor ugye nem szakadhatott ki?
2015. jún. 20. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem. Hidd el ha kiszakad azt látná. Ne stresszelj. Minden ok. Ha ugy használtatok ahogy kell nincs gond. Majd kitapasztalod... mindig ügyeljetek rá és nem lesz gond. :)
2015. jún. 20. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Mielőtt szét teszed a lábad, illik utánaolvasni a dolgoknak. Hány éves vagy? 12? 13? (gondolom most azt fogod írni 17, de nyugi én nem fogom elhinni :D )
2015. jún. 20. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,az utolsó előttinek főleg,megnyugodtam! :)

Kedves utolsó! Nem fogod elhinni,de egy kicsivel több,mint 17...Eddig a suli,meg a sport tette ki az életemet,most kezdődik ez a szakasz,innen a tapasztalatlanságom,de köszönöm neked is! :)

2015. jún. 20. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát kezdődhetett volna azzal hogy utánaolvasol a dolgoknak...
2015. jún. 20. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Nincs mit. Ne aggódj sztem nincs baj. Itt mindig akad olyan aki rosszindulatú tanacsot ad. At kell Siklani.

Én anyuka vagyok van már egy kislányom es úton a húgocskája nem mondom hogy 17evesen nem korai de ha felelősség teljesen teszed es odafigyelsz nem lesz gond. Ennyi idős a hugom is neki is ezt tanácsolnám. 6os voltam

2015. jún. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!