Ugye nem történt baj?
de akkor mitől késhet!? :)
(bocsi hogy helytelenül írtam csak este van és már alig látok, fáradt is vagyok!)
Egy napig volt vérzése --> vszínűleg ovulációja volt.
Ovuláció után kb. 14 nappal van menzesz, azaz ha csütörtökön lesz két hete, hogy ez történt, akkor csütörtök-péntek környékén fog neki megjönni.
Ha akkor nem jön meg, vegyetek terhestesztet.
Ha rendesen megjön neki, akkor nincs. Ha kevesebb/rövidebb lesz a vérzése mint szokott, akkor megér egy tesztet.
De ha védekeztetek, nagy vszínűséggel nem lesz gond.
Mi normális?
Gondolom még fiatal, azért késik neki. Előfordulhat ilyen még rendszeresen menstruáló nőnél is.
Ha tényleg ovuja volt és azért vérzett, az is normális, spk nőnek van így.
1. Helyesírással is foglalkozz, ne csak a....
2. Ha nemi életet éltek, akkor a barátnődnek nem ártana tudnia, hogy mikor van a menstruációja. Vezessen naptárt, ha másképp nem megy.
3. Gumi mellett, ami ráadásul nem szakadt ki, nem hinném, hogy terhes lenne.
4. Az össze-vissza menstruálás hormonális és pszichés okok miatt is lehet. Már ha jól értettem, hogy 1,5 hónapja volt neki az első.
Szexuális életet nem elég csak úgy elkezdeni és élni, meg is kell érni rá. Szerintem Ti még eléggé éretlenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!