Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy buliban ittasan le akart smárolni egy lányt, nem történt semmi, de nem rajta múlt. Elmondta ezt, és én kidobtam. Ugye, jól tettem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 20:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha én szeretek valakit és hűséges vagyok, akkor részegen is szeretem és hűséges maradok! Ilyen egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Jól tetted! Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha jön az a fiú, aki mindennél jobban szeret, és akivel le akarom élni az életem, akkor azzal semmi ilyen probléma nem lehet...
3/6 anonim válasza:
Igen. De ne legyetek haragban ezek után, szóval szerintem ne neheztelj rá emiatt a későbbiekben. Mindketten helyesen cselekedtetek. Ő azzal hogy elmondta, te azzal hogy szakítottál.
4/6 anonim válasza:
Dehogy cselekedett jót azzal, hogy elmondta. Több pszichológus és pszichiáter azt rebesgeti, hogy aki bevallja a párjának, hogy megcsalta, valójában a saját bűntudatától akar megszabadulni, és átruházni a terhet a partnere vállára. Az meg, hogy ezért kidobtad, elég nagy butaság volt. !FELTÉVE HA! minden egyéb rendben volt köztetek. Bennünk férfiakban a vadászösztön mindig is megmarad, meg amúgy is... életen át tartó hűséget várni a partnertől, azt hiszem, erősen közelít a lehetetlenhez.
Az nem helyes természetesen, ha mindkét fél fűvel-fával, de egy csók miatt, ami meg sem történt, egy ekkora büntetés nem reális. Egy hét duzzogás belefér, had teperjen, oszt' jóestét.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jól tetted,előző kapcsolatomban a pasim majdnem a saját unokatesólyát smárolta le egy buliba részegen,ám ezt csak szakitás után tudtam meg,ha meg tudtam volna akkor biztos szakitottam volna.Ugyhogy ne aggodj,várd meg azt aki igazán szeret.
6/6 anonim válasza:
nagyon jól tetted.a pia soha nem mentség a megcsalásra,sőt semmire sem mentség a pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!