Ha gumiba élvezett el belém, akkor ugye nem kell aggódnom hogy baj történt? Tudom hülye kérdés
Figyelt kérdés
Nem vagyok tizenéves..de még igy is félek2012. jún. 25. 01:07
1/7 anonim válasza:
ha nem szakadt ki vagy nem jött le akk nem :D
2/7 A kérdező kommentje:
hát nem szakadt ki úgy tudom, de hát ..nem értem hogy szakadhat ki..ami régi, csak az szakadhat ki nem?
2012. jún. 25. 01:16
3/7 anonim válasza:
Nem nyújt 100%os védelmet az óvszer sem. De kb. 1millióból 5 ember esik teherbe helyes óvszerhasználat mellett. No para! :)
4/7 anonim válasza:
hát nem pl ha felbontod és megsérted a körmöddel v vaalami vagy alapból lyukas volt ilyen is meg kell nézni jól mondjuk mi nem használunk gumit csak egy nagyon rövid ideig másnak az a húú de nagy dolog ha gumi nélkül csinálja nekünk meg ha azzal :)
5/7 A kérdező kommentje:
ok ok köszike
remélem nem, de bizti nem
2012. jún. 25. 01:21
6/7 anonim válasza:
3.! 1ik haveromnak pont bejött az az 5! szívás!
7/7 anonim válasza:
3. vagyok, hát az gáz, de sajnos előfordul ez is. anyuméknak is bejött az az 5 annak idején :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!