Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha gumiba élvezett el belém,...

Ha gumiba élvezett el belém, akkor ugye nem kell aggódnom hogy baj történt? Tudom hülye kérdés

Figyelt kérdés
Nem vagyok tizenéves..de még igy is félek
2012. jún. 25. 01:07
 1/7 anonim válasza:
ha nem szakadt ki vagy nem jött le akk nem :D
2012. jún. 25. 01:14
 2/7 A kérdező kommentje:
hát nem szakadt ki úgy tudom, de hát ..nem értem hogy szakadhat ki..ami régi, csak az szakadhat ki nem?
2012. jún. 25. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem nyújt 100%os védelmet az óvszer sem. De kb. 1millióból 5 ember esik teherbe helyes óvszerhasználat mellett. No para! :)
2012. jún. 25. 01:18
 4/7 anonim válasza:
hát nem pl ha felbontod és megsérted a körmöddel v vaalami vagy alapból lyukas volt ilyen is meg kell nézni jól mondjuk mi nem használunk gumit csak egy nagyon rövid ideig másnak az a húú de nagy dolog ha gumi nélkül csinálja nekünk meg ha azzal :)
2012. jún. 25. 01:18
 5/7 A kérdező kommentje:

ok ok köszike

remélem nem, de bizti nem

2012. jún. 25. 01:21
 6/7 anonim válasza:
3.! 1ik haveromnak pont bejött az az 5! szívás!
2012. jún. 25. 01:41
 7/7 anonim ***** válasza:
3. vagyok, hát az gáz, de sajnos előfordul ez is. anyuméknak is bejött az az 5 annak idején :D
2012. jún. 25. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!