Pár hónapos babaával hogy telt a karácsony? Ünnepi volt a hangulat?
Szenteste anyukameknal, 25 anyosek es utana apukamek tagabb rokonai (nagynenik, nagybacsik), 26 dedszulok. Folyton mentunk, 5 honapos volt akkor, abszolut unnepi volt es minden jol alakult :)
Mi nem valtoztattunk a szokasokon, sot, szeretnenk neki is ezt atadni.
Altatassal-szoptatassal nem volt gond, mert Szenteste 4-re mentunk szuleimhez, addigra pont felebredt. 25-en a ket rokonlatogatas szinten 4-tol volt, elotte szinten aludt egy nagyot. 26 ugyanez. Magyarul kb. fel negyig mindharom nap itthon voltunk.
Szepen feloltoztettuk, kapott becsomagolt ajandekokat, evesnel pedig az asztalnal ult az etetoszekeben Szenteste, tobbi vendegsegnel az olemben. Szep volt az egesz unnep :)
Az enyém karácsonykor már "nagy" volt, ezért inkább a húsvétról mesélnék. 2 hónapos volt, nagyszülőkhöz utaztunk, én itthon sütöttem egyféle száraz sütit, többi ételről nem nekem kellett gondoskodnom. Nekem baromi kényelmes volt, igaz a csomagtartót telepakoltuk a gyerek cuccaival :D
Oda jöttek a rokonok. Kapott rendesen ajándékot, ahogy a többi rokongyerek is. A nagyit meg is locsolta :D
2 hetes volt karácsonykor
Nem kapott ajándékot . Rokonok nem jöttek . Hármasban ünnepeltük es így volt tökéletes . 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!