Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Syasztok a babám 2és fél...

Syasztok a babám 2és fél honapos nem kelneki az anyatej se a tápszer, adtam neki babyétel az visszont nagyon izlik neki! mit tegyek merjekadni neki vagy ne? Lesz valami baja töle vagy nem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Jajjj ne akadjatok már ki ezen!

Fiam 2.5 hós kora óta kekszes tejet eszik, jó éjt tejbepapit, kezdte az almát, banánt, őszibarackot, sütőtököt, krumplit, répát...dokinak is mondtam és csak annyit tett hozzá, hogy lehet rizst is kevés vízbe főzve és gyümivel összeturmixolva....mert ezek nem allergizálnak!

Most 4 hós...semmi baja, makk egészséges és rendesen fejlődik.

Szerintetek ti mit kaptatok még anno????

Na most jó le leszek pontozva, de a kérdezőnek válaszolva..nyugodtan add neki, ha szereti...max. higísd tápival!

2010. máj. 13. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Szoptass, szoptass, szoptass.....de ha nem szereti...és a tápit se??

Én 3 hósan semmit se ettem, pláne nem tejet. Alig ettem valamit, hogy éhen ne haljak...aztán mikor ehettem gyümiket mindenből a félérettet, a savanyút kilószámra...semmi mást, se főtételt semmit csak gyümölcsöt!

Jéh még élek! Sőt soha nem vagyok beteg!!!!!! Se influenza, nátha, semmi!

Én ne erőltesd a gyerekre ha nem kéri.

Dokim azt mondta, hogy a 0+ os tápik is hozzátáplálás mellé vannak..pláne a 2.,3., hónaptól.....

A gyógyszerész ismerősöm meg azt mondta, hogy azért csak 4 hóstól vannak teák meg kajcsik, mert csak így hozhatják be a forgalmazók!!!!

Nyugodtan etesd..persze óvatosan.

2010. máj. 13. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Egy ilyen fontos kérdésnál,ha nem tudod,mi a teendő,hívd fel a védőnődet vagy a gyerekorvost.2.5 hónaposan nagyon korai még hozzátáplálni.Ha eddig megette az anyatejet és most nem kell neki sem az,sem a tápszer,biztos hogy éhes?Vagy inkább valami más baj van.Írásodból következtetve még max 20 éves vagy,kérdezd meg anyukádat,biztos tud segíteni.
2010. máj. 13. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Hűűűű. most le lettem pontozva,mert elmondtam a véleményem,meg azt amit a dokim mondott nekem, aki 25 éve orvos és folyamatosan képzi magát....lehet ő a hülye...
2010. máj. 13. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy itt mindenki nagyon okos, csak nem tudom, hogy akkor mi van, ha a pár hónapos baba üvölt az éhségtől, viszont semmit nem eszik meg, valamiért mindent kiköp, csak a bébikaja az, amit bele lehet diktálni. Szerintem mindenki megpróbálna akármit is adni a gyerekének, csak ne maradjon éhes. De amíg a többségnek jól szopizó, majd jól evő gyerekei vannak, addig könnyű ítélkezni, mert nem tudjátok, hogy milyen az, amikor ilyen evésprobléma van.

Hozzátenném, hogy csak félig vagyok érintett, mert a babám szopni nem akart, semmilyen praktika és taktika nem vált be, kínlódás volt, meg sírás a baba meg az én részemről is, tehát tudom, hogy milyen az, amikor azt mondod, hogy oké, elég, nincs már más megoldás, szoptatni akarom, de nem megy, akkor jöjjön a mélyen elítélt tápszer. Viszont én csak 5,5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, addig csak és kizárólag tápot kapott, max. ha nagy meleg volt, akkor vizet pluszban.

Szóval a kérdésre válaszolva, szerintem egyeztess a dokival és a védőnővel, mondd el hogy mi a probléma, és ha nincs más választás (de csakis akkor, ha tényleg nincs, mert tuti van olyan tápszer, amit elfogad, legalább még egy hónapig jó lenne, vagy ha adsz is neki szilárdat, akkor is javarészt tápszer vagy anyatej legyen túlsúlyban), akkor inkább bébiétel, mint az üres pocak.

2010. máj. 14. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!