Syasztok a babám 2és fél honapos nem kelneki az anyatej se a tápszer, adtam neki babyétel az visszont nagyon izlik neki! mit tegyek merjekadni neki vagy ne? Lesz valami baja töle vagy nem? Mit csináljak?
Szia!2 hónaposan még nagyon korai bébiétellel etetni.Nem tudja megemészteni a szilárd ételt.Később súlyos problémákat okozhat a korai hozzátáplálás.
Mi az, hogy nem kell neki az anyatej?Annak valami oka van!Kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót.Tápszerből meg van egy csomó féle, valamelyiket biztosan elfogadja.Kérdezd a gyerekorvost és a védőnőd!
Szia!
Elvileg az allergia miatt nem kaphatnak még bébiételt 4 hónapos kor előtt!Én csak annyit tudok mondani, hogy az én kisfiam állandóan üvöltött a tej után mert éhes maradt, így már 7 hetes kora óta kapja a bébiételeket!Most 3,5 hónapos!Fürdés utánra pedig már beiktattuk a tejpépet is, amit nagyon imád!A banános a kedvence!Ha látod rajta másnap, hogy kiütéses akkor ne add neki, de ha nincs semmi baja tőle akkor váljék egészségére:))
Mi is így jártunk.... a kisfiam is kb 2,5 hónapos volt. Kipróbáltunk több tápszert, de egy se jött be neki, hiába volt éhes 20-30 ml-nél nem evett belőle többet. Mi elmentünk az orvoshoz (neonatológiára), ott ajánlották, hogy próbáljam az almát, aztán fokozatosan a 4 hónapos kajcsikat. Előbb tápszerbe kevertem, a cumira vágtunk egy pici lyukat, hogy ne ömöljön a szájába, hanem szívni kelljen, így evett egy darabig. 4 hónapos korától kanállal kapja.
Én se szívesen tettem ezt, de az nem tudja, aki nincs hasonló cipőben. biztos vagyok benne, hogy az előttem szólók, akik azt mondják, hogy ne adj neki, hasonló helyzetben ők se hagynák, hogy ordítson az éhségtől a gyerekük.
Most 11 hónapos a kisfiam és nagyon egészséges....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!