Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Syasztok a babám 2és fél...

Syasztok a babám 2és fél honapos nem kelneki az anyatej se a tápszer, adtam neki babyétel az visszont nagyon izlik neki! mit tegyek merjekadni neki vagy ne? Lesz valami baja töle vagy nem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Igen, elhiszem, esik az eső a tv-ben sincs semmi, jó ötlet idejönni, s várni, hogy majd miattad összekapnak az emberek, esetleg téged debileznek le. De ha esetleg mégsem kamu kérdés, NE! ne adj neki, mert ez még nem neki való!!!!
2010. máj. 13. 16:59
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
jesszum pepi! Dehogy is! Nem tudja Ő azt még megemészteni... Ha éhes lesz, megeszi a tejet/tápszert is, ha nem, hívd ki a dokit, vagy hívd fel a védőnőt!
2010. máj. 13. 16:59
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost mindenképp. Egy ilyen pici babának még fontos a tejalapu táplálék, a bébiétel nem igazán jó.
2010. máj. 13. 17:00
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Szia!2 hónaposan még nagyon korai bébiétellel etetni.Nem tudja megemészteni a szilárd ételt.Később súlyos problémákat okozhat a korai hozzátáplálás.

Mi az, hogy nem kell neki az anyatej?Annak valami oka van!Kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót.Tápszerből meg van egy csomó féle, valamelyiket biztosan elfogadja.Kérdezd a gyerekorvost és a védőnőd!

2010. máj. 13. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

Szia!

Elvileg az allergia miatt nem kaphatnak még bébiételt 4 hónapos kor előtt!Én csak annyit tudok mondani, hogy az én kisfiam állandóan üvöltött a tej után mert éhes maradt, így már 7 hetes kora óta kapja a bébiételeket!Most 3,5 hónapos!Fürdés utánra pedig már beiktattuk a tejpépet is, amit nagyon imád!A banános a kedvence!Ha látod rajta másnap, hogy kiütéses akkor ne add neki, de ha nincs semmi baja tőle akkor váljék egészségére:))

2010. máj. 13. 17:03
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Isten ments, hogy szilárd kaját adj neki, ilyen kicsinek.Hívd a gyerekorvost, majd ő megmondja neki mi lenne a legjobb!!!! Nem neked, hanem a gyereknek!!!
2010. máj. 13. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

Mi is így jártunk.... a kisfiam is kb 2,5 hónapos volt. Kipróbáltunk több tápszert, de egy se jött be neki, hiába volt éhes 20-30 ml-nél nem evett belőle többet. Mi elmentünk az orvoshoz (neonatológiára), ott ajánlották, hogy próbáljam az almát, aztán fokozatosan a 4 hónapos kajcsikat. Előbb tápszerbe kevertem, a cumira vágtunk egy pici lyukat, hogy ne ömöljön a szájába, hanem szívni kelljen, így evett egy darabig. 4 hónapos korától kanállal kapja.

Én se szívesen tettem ezt, de az nem tudja, aki nincs hasonló cipőben. biztos vagyok benne, hogy az előttem szólók, akik azt mondják, hogy ne adj neki, hasonló helyzetben ők se hagynák, hogy ordítson az éhségtől a gyerekük.

Most 11 hónapos a kisfiam és nagyon egészséges....

2010. máj. 13. 17:18
 8/15 A kérdező kommentje:
sajnálom ha valaki ugy gondolja hogy kamu ez az egész.nem szorakoznék a gyerekemel ilyen és semi másféle dologban!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 13. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, ha négy hónaposan megkinálod gulyáslevessel, az is nagyon fog neki izleni, DE akkor sem neki való. Ha van tejed, szoptass, ne add fel, ha meg nincs, válts más tápszerre, de még ne bébiételre! Ez az én véleményem, aztán úgy teszed, ahogy jónak látod, s ahogy nektek megfelel.
2010. máj. 13. 18:17
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez van, ma már a tanyára is elér simán a wifi.
2010. máj. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!