Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogápolás, mikortól és hogyan?

Fogápolás, mikortól és hogyan?

Figyelt kérdés

Első foga bújik ki a kisfiamnak. Már kinnt van a hegye. Kell már kezdeni vagy még ráérünk, amíg ki nem nőtt?

Ki mikor ápolja kisbabája fogát? Gondolok arra, hogy én lefekvés előtt megmosom és már nem eszek utána. Viszont a baba még szopizik és adott esetben el is alszik közben. Nyilván nem ébreszteném fel fogmosásért :).

2010. máj. 13. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
kezdésnek újra húzható fogkefével, vagy egy gézlappal elég esténként átdörzsölni, használhatsz kicsi baba fogkrémet is. Ezután ha kicsit megszokta a tisztogatást jöhet majd a fogkefe, természetesen életkorának megfelelő. Én esténként fürdés közben szoktam a lányom fogát mosni, még utána szokott szopizni, de ez nem baj. Ha van kedve akkor reggel is megmossuk, de ez időnként kimarad.
2010. máj. 13. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én akkor kezdtem el mosni, amikor már kibújt neki az alsó kettő rendesen. Addig csak gézlappal töröltem át. Mindég fürdéskor mosunk fogat, lefekvéskor mi is szopizunk(15 hós). A DM-be vettem a 3db-os szetett, míg a gumi fejűt rágcsálta, addig mostam a rendes fogkefével, és Nenedent fogkrémet használunk. Most kapott Orál B-és fogkefét, annak nagyobb a feje, meg már van 10 fogunk is.
2010. máj. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!