Fogápolás tippek fogkrém nélkül, a lehető legtermészetesebb módon?
szájszag ellen asszem a petrezselyem rágás az jó. még nem próbáltam, szoval nem tudok tapasztalatot mondani.
és szerintem inkább moss fogat
szájszag ellen: rágj köménymagot.
és ha például sietsz valahova és már nincs időd fogat mosni, akkor egyél meg egy almát, utána egy rágó, esetleg mentolos cukorka..és kész:D
Fogkrém nélkül? Gratulálok! Hülye már te se leszel!
Fogkrém, fogkefe, fogselyem, víz!
Amúgy meg fkrém helyett használhatsz sót, az jól tisztít, csak éppen baromira karcol (tehát tönkreteszi a zománcot), és kimarja az ínyedet.
Úgyhogy én meggondolnám azt a fogkrém dolgot. Lehet, hogy nagyon öko vagy, de ennyire azért nem éri meg!
Esetleg én ezt tanultam, és (nagy különbség!!) tudom is.
Az, hogy neked ez okoskodásnak számít, engem hidegen hagy.
A fluor hatásaival sokkal inkább tisztában vagyok, mint te, (és még sokan mások), úgyhogy a heyedben én néznék utána egy-két dolognak, mieőtt másokat oltogatok. Hidd el, hasznos.
Az meg halál mindegy, hogy só, vagy szódabikarbóna, mert mindkettő alalmatlan, épp csak jobb a semminél!
Hát rajtad már legfeljebb csak az öregisten segíthet, de nem hinném, hogy kedve van hozzá.
Gyökér maradsz. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!