Kedves Gyógytornászok és Anyukák! Hogyan ülhetne? Még kicsi, tudom.
Az egyik oldalon olvastam, hogy 2 gyógytornász anyuka is válaszolt.
4 hónapos a kislányunk. Állandan felülne, felállna. Emeli a lábait, a törzsét egyszerre (nem csak a fejét), majd dühös, hogy nem megy. Arra is rájött, hogy helyet tud változtatni, ha "hídba megy", vagyis hátrafeszíti magát.
Nem szeretnék siettetni semmit, de hogy tudnék segíteni Neki az ülésben? Nem bír nyugton maradni... :-)Sokat van hason is, de csak feltolja magát, s nézelődik. (a hátáról a hasára tud már fordulni) Időnként apa felhúzza ülésbe, akkor kivirul a kis arca, övé a világ...
Bocsánat a hosszúra nyúlt kérdésért, előre köszönöm a válaszokat.
Én ugyan nem vagyok gyógytornász, de az én fiam is ilyen volt. Én az ölembe vettem úgy, hogy a dereka a hasamnak támaszkodjon, így nem hajlik és nem terhelődik. Így is "ül", élvezi, de mégsem sínyli meg. Mi ekkor vettünk neki pihenőszéket is, amit írtóra élvezett pont az újabb féle perspektíva miatt.
Szerintem ezek nektek is hasznosak lesznek. Még nem kell magától felülnie, de ha netán sikerülne neki, akkor elég erős már hozzá. Addig szerintem nem, úgyhogy marad a félmegoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!