Gyógytornászok/gyógytornász hallgatók! Szerintetek jó választás? El lehet vele helyezkedni? Szeretitek a sulit és a munkát? Félek h később nem fogom élvezni a munkát, unalmasnak fogom találni, ha gyógytornász leszek. Persze ez csak találgatás.
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 16:25
1/2 anonim válasza:
én gyogytornász hallgato vagyok, és a tanáraink azt mondják h tulképzés van.. de sztem ha van 1 egészségügyi diplomád az már nagy elöny és azzal biztos h kapsz munkát
2/2 anonim válasza:
én is gyógytornász hallgató vagyok. a suli nagyon nehéz, de én imádom. lehet, hogy beleunsz, de ez minden szakmánál fent áll. azért az elég plusz, hogy változatos emberek vesznek körül és nem 40 évet számítógép előtt kell ülöd. én abba halnék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!