Melyik jobb választás? A Semmeiwels Egyetemen a védőnő vagy a gyógytornász?
Ja, menj külföldre, de ne örökre, mert kérdem én, ki marad a beteg hozzátartozóinkat ápolgatni itthon, mert furcsa mód mindenki azért sír itthon, hogy milyen rossz az egészségügyi ellátás, hát ha mindenki, aki kicsit is tehetséges elhúz innen, akkor ne csodálkozzunk rajta! Lennie kéne egy kis egészséges nemzeti öntudatnak is mindenkinél.
Én is dolgoztam külföldön, és szívesen visszamennék, mert amikor a legnagyobb gazdasági válság volt itthon, örültek a kisboltosok, meg a piacosok amikor televásároltam a szatyrom, mert így ők is tudtak élni.
Aki pedig billegtetni akarja formás hátsóját, ami egyébként nincs ellenemre, de ha csak erre képes menjen innen azonnal, ha én bekerülök kórházba, vagy valamilyen kezelésre, én azt szeretném ha az illető ápoló szakmailag figyelne rám, és nem az épp aktuális divattal lenne elfoglalva, vagy facebook fényképeket nyom magáról.
Szia!
Én is gyógytornász szakra jelentkeztem, de inkább szegedre és debrecenbe adtam le a jelentkezésem, ahová van is esélyem, hogy felvegyenek...biztos nagyon jó tanuló lehetsz, ha bevállaltad azt a kemény iskolát. Tudtad, hogy ha a 4 év helyett 6 ot húzol le doktori titulus kerül a neved elé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!