Gyógytornászok, egy kis segítség?
Figyelt kérdés
A hátat, felső testet milyen otthon végezhető gyakorlatokkal tudom erősíteni a 9 hónapos kisfiamon?
Gyerekorvos beutalt neurológiára, de a dokinő mindent rendben talált, holott szemmel láthatóan gyenge a háta. Védőnő, gyerekorvos és több ismerős szerint is.
Dévénytornára sokat kell várnunk, sajnos hosszú a várólista, addig szeretném itthon edzeni a gyermeket.
A nagyobbiknál ilyen gond nem volt, a pici meg sokszor csak kínlódik, rossz látni:(
2010. szept. 8. 21:16
1/2 anonim válasza:
Nálunk talicskázott vele a gyógytornász, illetve próbálta, de a kisfiam elég önfejű, végig üvöltötte. Mostmár annyira nyüzsög, állandóan kúszik, magát erősíti folyamatosan, már nem jön a gyógytornász.
A Te babáddal mi van? Kúszik már?
http://www.youtube.com/user/mozgasfejlesztes#p/u/2/R9rQkpT94DE
2/2 anonim válasza:
Most a Dévény nagy divat, de miért? Egy hagyományos gyógytornász is rendbe tudja tenni, ott nincs olyan hosszú várólista, és olcsóbb is. A háziorvos nem tud ajánlani valakit? Én úgy járattam a fiamat, mert ferde volt a nyaka, elég hamar rendbe tette. Hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!