Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket megszóltak, amiért...

Titeket megszóltak, amiért sokat költöttetek babaholmikra a pici érkezése előtt?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen volt az egész. Tegnap itt voltak a nagynénémék, mert a babaváró bulimra nem tudtak eljönni, de mondták, hogy majd most hétvégén nyugi lesz, beugranak (április lesz meg a babánk).

Én már mindent megvettem, a babaszoba is kész van, bár a ruhákkal nem bírtam leállni, szóval még néha jön 1-1 darab újdonság. Megnézték a babaszobát is és kérdezte a nagynéném, hogy mennyit költöttünk ezekre, mert gyönyörű lett minden, én pedig naivan elmondtam (ezelőtt sosem kérdezett senki ilyet). Ő erre teljesen kiborult, hogy mi nem vagyunk normálisak, hogy még meg sem született, de már ennyi pénzt kiszórtunk miatta az ablakon. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert elég támadó hangnemben mondta, mintha bűn lenne, hogy szeretném a legjobbat a lányunknak, vagy hogy szép dolgokat vettünk.

És hirtelen azt sem tudtam, hogy reagáljam ezt le, még szinte én szégyelltem magam...

Ti az ilyen helyzeteket hogy kezelitek?

2017. ápr. 9. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk szerintem is hulyeseg sokat kolteni ra kb feleves koraig. Addig ugyis sokat lesztek otthon, ha meg elmentek ki sem latszik a mozeskosarbol. En azota oltoztetem szebben, miota jatszoterre, sok szulo es gyerek koze jarunk. Persze azelott is szepen oltoztettem,de eszembe se jutott 500-1000 ftnal tobbet kolteni egy ruhadarabra. Aki a turit nem csak hirbol ismeri, az tudja, hogy tokeletes, cimkes,uj babaruhakat lehet kapni, kivancsi vagyok hanyan mondanak meg, hogy melyiket vettem ott es melyiket nem.
2017. ápr. 9. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem van ennél rosszabb is. Az én anyósom például. Szerinte a lehető legnagyobb baromság és kidobott pénz a kocsiba gyerekülés, mert kinövi és cserélni kell ahogy nő, ahhoz viszont nagyon drága. Hiába mondom, hogy naponta autózik a kicsi és ne adja Isten, csak egyszer történjen baleset, nem fogja fel. Régen nem volt gyerekülés, csak valami új divathóbort, ami sok tízezerbe kerül. Hát normális?
2017. ápr. 9. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, anyósod egy igazi barom. Annyi esze sincs, hogy be se tehetnéd másképp a gyereket a kocsiba?
2017. máj. 4. 01:41
 14/14 jafnrétti ***** válasza:
Ha anyós nem fogja fel, hogy a gyerek biztonsága miatt kell, talán azt esetleg felfogná, hogy igen durván megbüntetnek érte, ha nincs. Van olyan ismerősöm, akit megbüntettek miatta, pedig csak egyszer utazott anélkül a gyerek, na pont akkor állította meg őket a rendőr, azon a kétszáz méteren, amennyit mentek.
2017. máj. 4. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!