Titeket megszóltak, amiért sokat költöttetek babaholmikra a pici érkezése előtt?
Nagyon kellemetlen volt az egész. Tegnap itt voltak a nagynénémék, mert a babaváró bulimra nem tudtak eljönni, de mondták, hogy majd most hétvégén nyugi lesz, beugranak (április lesz meg a babánk).
Én már mindent megvettem, a babaszoba is kész van, bár a ruhákkal nem bírtam leállni, szóval még néha jön 1-1 darab újdonság. Megnézték a babaszobát is és kérdezte a nagynéném, hogy mennyit költöttünk ezekre, mert gyönyörű lett minden, én pedig naivan elmondtam (ezelőtt sosem kérdezett senki ilyet). Ő erre teljesen kiborult, hogy mi nem vagyunk normálisak, hogy még meg sem született, de már ennyi pénzt kiszórtunk miatta az ablakon. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert elég támadó hangnemben mondta, mintha bűn lenne, hogy szeretném a legjobbat a lányunknak, vagy hogy szép dolgokat vettünk.
És hirtelen azt sem tudtam, hogy reagáljam ezt le, még szinte én szégyelltem magam...
Ti az ilyen helyzeteket hogy kezelitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!