Anyukák, ELEGEM VAN! Mit csináljak a babámmal? Kész, kibuktam, nem bírom tovább, úgyhogy hozzátok fordulok!
tegnap 10:56 vagyok
Nézz ki 1-2 fix pontot a napotokban és ahhoz tartsd magad.
Pl. nálunk a fürdés volt a fix pont, ez mindig fél 8 körül volt, ehhez igazítottam minden mást. A reggeli ébredés is nagyjából egy időben volt.
Viszont valamit a Gina Ford könyvből lestem el, pedig korábban szadinak gobndoltam. Reggel fel kell kelteni. Én 7kor ébresztettem (plusz-mínusz pár perc azért nem tragédia) és akkor volt a reggeli. Utána meg 3, később 4 óránként. 7-10-13-16-19-21 és aztán elvileg csend lesz éjjel. Nálunk fél3jor volt még egy kaja.
A fürdést én mindig kaja utánra tettem, mert akkor élvezte, éhesen meg ordított.
Az étkezéseket meg úgy toltam ki, hogy mindig 5-10 percet várattam, játszottunk, sétáltunk, eltereltem a figyelmét.
én írtam a 2-4-órás intervallumot :)
az én kisfiam is elég korán lefeküdt mindig. az én tapasztalatom az, hogy kár őket erőszakkal tovább fennt marasztani este, nem is igazán lehet, mert addigra kidőlnek és kész. Sokáig mi sem bírtuk 7-nél tovább. Szerintem próbáld ki, hogy az este 6 órás etetésnél fürdess, és fektesd le őt. Ha még utána macerálod a fürdetéssel, akkor lehet, hogy ezzel megzavarod az álmát és ha túl fáradtak akkor nem tudnak jól aludni. Persze lehet, hogy így már reggel 6-kor felkel, de tapsztalatom szerint ezen nagyon nehéz szoktatással változtatni, majd szép lassan kitolódik magától. De a hajnal 3-as kelés nem jó semmiképp, se neked, se neki. drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!