Hogy lehetne megszerettetni a szundikendőt a 3. hós babámmal?
Vegyél neki szundikendőt és próbáld ki,hogy tetszik-e neki. De majdnem biztosra veszem,hogy nem fogja érdekelni,csak a cumi :)
Amúgy tápszeres baba? Mert akkor természetes,hogy cumizik és fog is még jó sokáig.
Nekünk olyan nyuszink van, aminek a karjai, lábai vége meg van csomózva. Néha elegem lett a cumi visszarakásból, és két nyöszörgés után megtalálta a nyuszi csücskét, és azt rágta (akár textil pelus is lehet).
De én sem erőltetném elalváshoz, ha nem akarja, hát nem. Kicsit később megtanulja visszavenni a szájába.
Én annak idején a szundikendőre anyatejet csepegtettem, meg bedugtam kicsit a pólóm alá, hogy "anya szaga" legyen. :)
Nagyon szerette a kislányom, a mai napig azzal alszik.
Köszönöm szépen a válaszokat. Remélem, az én kislányom is megszereti a szundikendőt. (az egyik válaszolónak: anyatejes a babám, naponta 7x szopik és ettől függetlenül nagyon ragaszkodik a cumijához)
Szép napot mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!