Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tik is féltek ha zivatar van?...

Tik is féltek ha zivatar van? (dörgés, villámlás) Babátok megérzi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%

Kérdezőnek!

Akkor nem szeretném annyira a vihart, ha rongálná a házamat.

2010. máj. 12. 23:26
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy mi az a "tik"?
2010. máj. 12. 23:26
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
De buta vagy... hát a tyúk :D
2010. máj. 12. 23:27
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
belém sokszor majdnem belém csapott a villám, mert nagyon magas családi házunk van, volt gyerekkoromban, sokszor be is vágott a villám, konnektorok égteg, tv-k kisültek stb, de valahogy mégis szeretem a viharokat, várom őket és valóban a mostani házunkban biztonságban érzem magam és betartom az alapvető szabályokat, amik vihar idejére érvényesek, még a szüleimtől tanultam, így nincs okom félni. üdv
2010. máj. 12. 23:32
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Én kiskorom óta félek, a nagyfiam, a kicsi (14 hónpos) és a párom nem.

Anyósóm viszont igen:-))

2010. máj. 12. 23:52
 16/24 anonim ***** válasza:

előző

Hülyeség félni én is tudom, főleg amiatt, hogy belecsap a villám, ezzel az erővel attól is félhetnél, hogy rázuhan egy repülő, vagy rádől egy fa.

Azzal együtt hogy félek, a villámlást szeretem nézni, persze nem egyedül.

2010. máj. 12. 23:55
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Én félek, ha dörög, villámlik, de érdekes módon nézni is szeretem. de csak aakor, ha a férjem ott van mellettem. kisfiunk még nem tudja, 4 hós, de nem ébredt még fel.
2010. máj. 13. 00:06
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Bocs kérdező, de szerintem a villám és a vihar szempontjából teljesen mindegy félsz-e vagy nem! Ígyis úgyis kárt tesz a házban ha "akar"...
2010. máj. 13. 00:11
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Dik mán milyen kérdés!Oszt tik minket lepontoztok?
2010. máj. 13. 00:31
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Ha már a babák témába lett rakva a kérdés; mi a fiammal együtt szoktuk lesni a villámlást, mert mindketten nagyon csípjük az ilyeneket. Múltkor is, amikor itt tomboltak az elemek, akkor boldog sikongatással üdvözölt minden villámot és dörgést :) Én meg készítettem pár igazán jó fényképet a dupla szivárványról. Szóval nálunk egy-egy égzengésnek mindig nagy sikere van. Bár a jégeső kissé már erős volt, de azért az sem gyenge látvány volt, amikor áprilisban az egész környék fehér, mert megmaradt a jég egészen másnap reggelig.
2010. máj. 13. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!