Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tik is féltek ha zivatar van?...

Tik is féltek ha zivatar van? (dörgés, villámlás) Babátok megérzi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
nem félek:) a fiam meg egyenesen imádja. ül az ablak előtt és nézi, v kimegy a teraszra, és hallgatja, h dörög, közben nagyokat nevet. nem bánom, h nem fél.
2010. máj. 12. 22:48
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Én imádom a vihart, a nagyokat, amikor hatalmas villámok vannak meg dörgések. Sajnos mostanában elég ritkán van ilyen (ma pl volt, de én éjszaka szeretem). Éjszaka a legjobb erre elaludni, imádom. Kérsz egy tik-takkot?
2010. máj. 12. 22:50
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Hajjjaj,ne is mondjad!Mink is naggyon féjünk.De mostan jó,merten nem dörgöj az ég.
2010. máj. 12. 22:59
 4/24 anonim ***** válasza:
64%
Én rettegek, de igyekszem a fiamnak nem mutatni. Két éves, és mindig azt hiszi a villámlásra, hogy tűzijáték...
2010. máj. 12. 23:01
 5/24 A kérdező kommentje:
22.50-esnek Akkor is ennyire szertnéd ha megrongálná a házadat vagy belecsapna a villám???? Durva!!!!
2010. máj. 12. 23:07
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Mink nem.
2010. máj. 12. 23:07
 7/24 anonim ***** válasza:
62%
Mostan mé pontoztok le?! Az hiszitek tik különbek vagytok?
2010. máj. 12. 23:09
 8/24 anonim ***** válasza:
84%

Miért kéne félnem a vihartól, zivatartól? Én is szeretem, ha éjjel esik, tetszik ahogy kopog az ablakon, meg olyan jó esőszag lesz. Maximum becsukom az ablakot, ha beesik az eső - ez az előnye a panelnak.

De nem is igazán értem, hogy jön az a gyerekekhez, hogy mi félünk-e tőle, vagy hogy nálatok rongál-e vagy sem.

2010. máj. 12. 23:16
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

Akkor milyen kérdés ez? Megkérdezed, féltek vagy nem, aztán ha nem, akkor lepontozás? Bírom az ilyet!

Én is szeretem a vihart!! Főleg ha dörög, fúj a szél, csapkodja az ablakot az eső. Miért olyan hihetetlen, hogy van aki szereti? Én biztonságban érzem magam az otthonomban és arra fogom nevelni a fiamat, hogy ő se féljen, nincs is mitől!

2010. máj. 12. 23:20
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
mink sem félünk
2010. máj. 12. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!