Ha ennyire zavar ez a kérdés miért jöttök és olvassátok el állandóan és válaszoltok?
Szándékosan sanyargatjátok magatokat?
2010. máj. 15. 06:10
82/143 anonim válasza:
Attila, Luca
2010. máj. 15. 06:16
83/143 anonim válasza:
Egyébként pont azt akartam kérdezni, hogy honnan tudjuk, hogy valaki a saját gyerekére szavazott? Martin babára már háromszor vagy négyszer is szavazott az anyukája. Legalábbis a 89%-ból ez derül ki számomra.
2010. máj. 15. 06:43
84/143 anonim válasza:
Ha jól látom, Milánra is többször szavazott már az anyukája. Ennek így semmi értelme.
2010. máj. 15. 07:06
85/143 anonim válasza:
Az új linkek Nikolettáról és Viktóriáról. Remélem működik most már: [link]
baromi elfogult szülő vagyok, de azt kell mondjam hogy Attila nagyon nagyon szép kisbaba...olyan szép mint az enyém!!!! :) én rá szavaznék ha él még ez a dolog, de senki ne sértődjön meg, mert mindegyik nagyon szép, csak nekem személy szerint ő tetszett a legjobban! mindenkinek gratulálok h szép gyerkőceik vannak:)))
2010. máj. 15. 07:36
88/143 anonim válasza:
Jajj már! Ne vegyétek már ilyen véresen komolyan!
Becsület bt-re megy az egész.
Amúgy arra nem gondoltatok, hogy többen is vagyunk akiknek egyforma a százalékuk?
Ja és ezt mind úgy írom, hogy én csak szavaztam, mert nekem még a pocakomban van a manó
2010. máj. 15. 07:45
89/143 anonim válasza:
Sziasztok!
Bocsánat de én nem szavaztam a kisfiamra egyszer sem!!!!
Martin anyukája vagyok!
2010. máj. 15. 07:55
90/143 anonim válasza:
06:10-es, én azt várom, mikor törli már valami épeszű moderátor ezt a sok zagyvaságot. Nem érzem önsanyargatásnak, hogy néha idenézek, pláne, hogy egy-két ilyen értetlenkedő anyuka válaszírásra késztet.:)
És én kérek elnézést, hogy élünk a lehetőséggel, és írunk.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!