Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van kedvetek megválasztani a...

Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?

Figyelt kérdés
Mostantól kezdve 2 napig lehet a babáitokról képet linkelni, és utána szavazunk és akinek a legtöbb szavazata lesz az nyer.
2010. máj. 12. 19:56
 121/143 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam hogy ez lesz ebből, egy jó poénnak tűnt, de itt is meglátszik hogy milyen undórító emberek vannak.Amibe csak tudnak belekötnek.
2010. máj. 16. 11:48
 122/143 anonim ***** válasza:
29%

Az sem utolsó, ahogy te reagálsz, kérdező. Ha annyira lennél intelligens, mint amennyire gondolod magad, akkor az akadékoskodón lazán átsiklottál volna.

Zsák a foltját, ahogy mondani szokás...

2010. máj. 16. 13:39
 123/143 anonim ***** válasza:
34%

kérdezó!?Hogy gondolod,hogy ilyeneket irsz valakinek,hogy nehéz felfogású,meghaladja a képességeidet,minek jóssz ide akkor?!Tudtommal ide bárki irhat,nem?

De te biztos nagy agyalap lehetsz ha egy ilyen kérdést kiteszel,holott itt nincs zsuritag aki megszavazná ki is a LEGSZEBB GYAKORI BABA!

Szerintem minden baba nagyon szép de mint tudjuk mindenkinek a SAJÁTJA A LEGSZEBB!

Szóval ne is haragudj,és nyugodtan irhatod rám is a jellemzésed!

2010. máj. 16. 16:38
 124/143 A kérdező kommentje:
Már elegem van abból hogy itt sok anyuka csak azt keresi hogy mibe tudnának bele kötni, és szerintem épp hogy annak nem kéne ide írnia aki csak leszólni a tudja a kérdést.Ez a kérdés egyáltalán nem sértő és nem provokatív.
2010. máj. 16. 17:38
 125/143 A kérdező kommentje:
Hát feletted át is siklok kedves utolsó, vicces vagy hogy kétszer próbálsz kommentelni mintha más lennél.
2010. máj. 16. 17:41
 126/143 anonim ***** válasza:
41%

a 13:39-es választ pedig nem én irtam,vagy az annyira lehetetlen neked,hogy két embernek egyforma pontszázaléka legyen?pedig ez igy van!Hát bele kell torodnod,hogy nem mindenkinek tetszik ez!Hirdess eredményt nyugodtan,és okozz fájdalmat egy pár édesanyának,hogy nem az o gyereke lett a GYAKORI BABA!

Mindenki nyert vedd tudomásul mert minden gyermek csoda szép!

2010. máj. 16. 17:57
 127/143 anonim ***** válasza:
23%

Annyira gyerekesek vagytok, hogy az már fáj!

Mit kell idegeskedni?

Mindenkinek a sajátja a legszebb,legokosabb, de tudja, hogy az életben nem lesz mindig az első.

Itt nem lesz olyan, hogy az xy a legutolsó.

Amúgy meg azon lovagoltok, hogy ide bárki írhat véleményt, akkor én meg azt mondom, hogy bárki, bármilyen kérdést kiírhat.

2010. máj. 16. 18:21
 128/143 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van a kérdezőnek teljesen! VAn aki csak azért jár fel a gyakorira h azt nézze kibe lehet bele kötni éppen? Durva!
2010. máj. 16. 20:31
 129/143 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdések legszebb babája címet nyerte, Attila és Panka baba.:)Gratulálok!
2010. máj. 16. 20:32
 130/143 anonim ***** válasza:
82%

Én is gratulálok!

Ne haragudj kedves kérdező, hogy ide írok, de a kiírt kérdésemet valami jóakaró töröltette, talán ezt már nem fogják. A blogcím: babaszepsegverseny@blog.hu, jövő vasárnap indul a játék.

2010. máj. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!