Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?
Az sem utolsó, ahogy te reagálsz, kérdező. Ha annyira lennél intelligens, mint amennyire gondolod magad, akkor az akadékoskodón lazán átsiklottál volna.
Zsák a foltját, ahogy mondani szokás...
kérdezó!?Hogy gondolod,hogy ilyeneket irsz valakinek,hogy nehéz felfogású,meghaladja a képességeidet,minek jóssz ide akkor?!Tudtommal ide bárki irhat,nem?
De te biztos nagy agyalap lehetsz ha egy ilyen kérdést kiteszel,holott itt nincs zsuritag aki megszavazná ki is a LEGSZEBB GYAKORI BABA!
Szerintem minden baba nagyon szép de mint tudjuk mindenkinek a SAJÁTJA A LEGSZEBB!
Szóval ne is haragudj,és nyugodtan irhatod rám is a jellemzésed!
a 13:39-es választ pedig nem én irtam,vagy az annyira lehetetlen neked,hogy két embernek egyforma pontszázaléka legyen?pedig ez igy van!Hát bele kell torodnod,hogy nem mindenkinek tetszik ez!Hirdess eredményt nyugodtan,és okozz fájdalmat egy pár édesanyának,hogy nem az o gyereke lett a GYAKORI BABA!
Mindenki nyert vedd tudomásul mert minden gyermek csoda szép!
Annyira gyerekesek vagytok, hogy az már fáj!
Mit kell idegeskedni?
Mindenkinek a sajátja a legszebb,legokosabb, de tudja, hogy az életben nem lesz mindig az első.
Itt nem lesz olyan, hogy az xy a legutolsó.
Amúgy meg azon lovagoltok, hogy ide bárki írhat véleményt, akkor én meg azt mondom, hogy bárki, bármilyen kérdést kiírhat.
Én is gratulálok!
Ne haragudj kedves kérdező, hogy ide írok, de a kiírt kérdésemet valami jóakaró töröltette, talán ezt már nem fogják. A blogcím: babaszepsegverseny@blog.hu, jövő vasárnap indul a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!