Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van kedvetek megválasztani a...

Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?

Figyelt kérdés
Mostantól kezdve 2 napig lehet a babáitokról képet linkelni, és utána szavazunk és akinek a legtöbb szavazata lesz az nyer.
2010. máj. 12. 19:56
 101/143 anonim ***** válasza:
65%

Én Attila babára szavazok fiúk közül. Kislányon még gondolkozom.

A kérdés meg nem hülyeség. Jó móka. Cyber-szépségverseny. Akinek nem tetszik, ne írjon. Amúgy a pedó letöltheti iwiw-ről vagy akárhonnan a képeket, ha akarja. De ők inkább gyerekekre, mint babákra... És ez azért nem olyan jellegű kép. Meg mennyi az esélye, h épp itt garázdálkodik egy? ...

2010. máj. 15. 12:49
 102/143 anonim ***** válasza:
15%

Úgy látom itt sokan szavaznak a saját babájukra!!

Ez a verseny igy egy baromság!

Sok a csaló!!!:S

2010. máj. 15. 13:08
 103/143 anonim ***** válasza:
70%
Hanna babára szavazok, nagyon édi!
2010. máj. 15. 13:09
 104/143 anonim ***** válasza:
36%
De miért nem rendezitek máshol? És ezt nem bántásból írom. Létrehozni egy blogoldalt mondjuk és oda beküldeni a képeket, amiket a blog adminja feltölt mondjuk egy héten keresztül,aztán lehet rá nyomni a szavazatokat (blog.hu-n van ilyen funkció például)
2010. máj. 15. 13:22
 105/143 anonim ***** válasza:
33%
Mindig benne vagyok az ilyenekben de ez nevetséges. Csesszétek meg, szegény Adát halálra szekáltátok, ti meg felrakjátok a gyerekeitek képét és az nem baj? Hol itt az igazság?
2010. máj. 15. 13:49
 106/143 anonim ***** válasza:
78%

Ha érdekel valakit, akkor csinálok én egy blog oldalt a blog.hu-n és nem zavarunk akkor senkit itt.

Addig is küldhettek képeket a babaszepsegverseny@citromail.hu-ra és este elkezdem feltöltögetni a blogba és megcsinálom a szükséges lépéseket is.

2010. máj. 15. 13:51
 107/143 anonim ***** válasza:
83%

Milán anyukája vagyok,és én még nem szavaztam senkire!

Most szavazok csak,a lányok közül Pankára és fiuk közül meg Zsoltikára.

Nem is értem miért kell az embereket gyanusitgatni azzal,h a sajátjára szavaz!

Ez most nekem nagyon rosszul esett,h ilyennel gyanusitgatnak!:(

2010. máj. 15. 17:55
 108/143 anonim ***** válasza:
82%
Meddig lehet szavazni?
2010. máj. 15. 21:01
 109/143 anonim ***** válasza:
10%

09:31-es, azt látom, hogy senkit nem érdekel. Csak téged. Nem tartod magad valami sokra.:)

Egyébként nem értem mit pattogsz, nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a hajcihő nem "gyerebe", pláne, mert semmi értelme, meg sem lehet rendesen szervezni egy olyan oldalon, ami nem fórumozásra, meg szavazásokra van.

2010. máj. 15. 21:03
 110/143 anonim ***** válasza:
86%

ma 13:51 vagyok

Senkit nem érdekel a külön szépségverseny???

Ott szavazhat mindenki annyi babára, amennyire csak szeretne. Még mindíg babaszepsegverseny@citromail.hu és persze várom az ötleteket is ha van.

2010. máj. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!