Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?
Én Attila babára szavazok fiúk közül. Kislányon még gondolkozom.
A kérdés meg nem hülyeség. Jó móka. Cyber-szépségverseny. Akinek nem tetszik, ne írjon. Amúgy a pedó letöltheti iwiw-ről vagy akárhonnan a képeket, ha akarja. De ők inkább gyerekekre, mint babákra... És ez azért nem olyan jellegű kép. Meg mennyi az esélye, h épp itt garázdálkodik egy? ...
Úgy látom itt sokan szavaznak a saját babájukra!!
Ez a verseny igy egy baromság!
Sok a csaló!!!:S
Ha érdekel valakit, akkor csinálok én egy blog oldalt a blog.hu-n és nem zavarunk akkor senkit itt.
Addig is küldhettek képeket a babaszepsegverseny@citromail.hu-ra és este elkezdem feltöltögetni a blogba és megcsinálom a szükséges lépéseket is.
Milán anyukája vagyok,és én még nem szavaztam senkire!
Most szavazok csak,a lányok közül Pankára és fiuk közül meg Zsoltikára.
Nem is értem miért kell az embereket gyanusitgatni azzal,h a sajátjára szavaz!
Ez most nekem nagyon rosszul esett,h ilyennel gyanusitgatnak!:(
09:31-es, azt látom, hogy senkit nem érdekel. Csak téged. Nem tartod magad valami sokra.:)
Egyébként nem értem mit pattogsz, nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a hajcihő nem "gyerebe", pláne, mert semmi értelme, meg sem lehet rendesen szervezni egy olyan oldalon, ami nem fórumozásra, meg szavazásokra van.
ma 13:51 vagyok
Senkit nem érdekel a külön szépségverseny???
Ott szavazhat mindenki annyi babára, amennyire csak szeretne. Még mindíg babaszepsegverseny@citromail.hu és persze várom az ötleteket is ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!