Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?
Figyelt kérdés
Mostantól kezdve 2 napig lehet a babáitokról képet linkelni, és utána szavazunk és akinek a legtöbb szavazata lesz az nyer.2010. máj. 12. 19:56
91/143 anonim válasza:
Fiúk közül Attilára, kislányok közül Pankára szavazok!
92/143 anonim válasza:
Attila anyukája vagyok, és a fiúk közül nem szavazok senkire, mivel a sajátomra nem fogok, a lányok közül pedig Pankára voksolok én is!
93/143 anonim válasza:
elfogult vagyok, mert az én babám is 4 hónapos, ezért szavazok a Nikire és a Zsomborra (nekem most ez a korosztály a legeslegszebb).
Ha szavazatnak számít, a férjemnek a Nanda tetszik nagyon:)
95/143 anonim válasza:
Kisfiuk közül Dávidka,kislányok közül Luca.Rájuk adom le a szavazatom NAGYON ÉDESEK.
96/143 anonim válasza:
08.30-as
belinkelhetnéd ide az összes kérdésedet amit feltettél eddig, kíváncsi lennék, hogy ott az összes kérdés normális-e.
Amúgy meg semmi baj, hogy írsz ide, csak senkit nem érdekel.
Ja, az rtl-hez betelefonáltál, hogy ne válasszanak szépségkirálynőt?
97/143 anonim válasza:
1 szavazat Attila babára!
Pankaanya
100/143 anonim válasza:
+1 szavazat az összes babára :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!