Az én lányom 9 hónapos,és őszintén bevallom,nem sokat van a parkettára téve...nem is attól féltem,hogy felfázik,mert a 2.-on lakunk,hanem hogy beveri a fejét,ha megfordul a hátára.Mindig úgy fordul,hogy koppan a feje.Még nem is mászik,nem is kúszik,csak körbe-körbe...gondolom ezt az ágyon nehezebben tanulják meg,de egyszerűen nem merem a földre tenni,féltem a fejét.
2010. máj. 12. 18:38
1/9 anonim válasza:
Szia, em lesz semmi baja, ha felborul és beveri a fejét a parkettába. Sokkal rosszabb lenne, ha az ágyról esne le. Ennyire ne féltsd túl, a babádnak teszel vele rosszat.
2010. máj. 12. 18:41
2/9 anonim válasza:
nem lesz semmi baja, az én fiam is így kezdte.. most már megtanulta hogyan kell koppanás nélkül fordulni.
8hós fiúcska anyukája
2010. máj. 12. 18:51
3/9 A kérdező kommentje:
Ő rendesen hátravágja a fejét,az ér le elsőnek,és megforduláskor akkorákat koppan,sírni is szokott,de tudom,hogy örökké nem maradhat az ágyon.
2010. máj. 12. 18:59
4/9 anonim válasza:
Első körben tegyél szőnyeget, vagy habtapit, vagy valami takarót a földre, próbálkozzon azon. Keményebb mint az ágy, és puhább mint a parketta/laminált/kő.
2010. máj. 12. 19:15
5/9 anonim válasza:
Hacsak nincsenek kardfogú tigrisek a közelben, nyugodtan tedd le.:-) Viccen kívül: csak úgy tanul meg magára vigyázni, ha esélyt adsz neki. A lányomat már 3 hósan leraktam, akkor nem kellett aggódnom, hogy leesik forgolódás közben.
2010. máj. 12. 20:06
6/9 anonim válasza:
Én is leteszem, pedig még csak 2 hónapos, még nem forgolódik, de néha ő is "fejelget", ahogy emelgeti a buksiját, de meg kell, hogy szokja ezt is, hogy ő se féljen tőle, ill. megtanulja, hogy ne vágja oda a fejét!
Tegyél valamilyen szőnyeget, pokrócot a földre, akkor biztos, hogy nem lesz semmi baja!
2010. máj. 12. 20:27
7/9 anonim válasza:
Használj habtapit!
2010. máj. 12. 21:11
8/9 anonim válasza:
Nálunk padlószőnyeg van, bár az is nagyon hideg, mert járólapra van téve. Én úgy oldottam meg, hogy van egy vékony szőrménk, azt kettéhajtva leteszem, plusz arra egy vékony plédet. Így is koppan, de nem akkorát.
Inkább oda teszem, mert épp ma esett le a nagy ágyról a 7 hós fiam, jó nagy ijedtség is lett belőle (más nem, szerencsére). Pedig csak fél percre hagytam egyedül és félálomban volt, de ő már kúszik-mászik és ennyi idő épp elég volt neki. Ezentúl csak a földre teszem, még egy ilyen leesést nem viselnék el...
2010. máj. 12. 21:20
9/9 anonim válasza:
Mit csinálsz akkor,ha feláll és hanyatt esik,mert lesz még olyan is.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!