Kisfiam 1 éves lesz és hihetetlen akaratos! Ha valamit nem engedünk meg neki akkor olyan üvöltést levág pedig nem csinált eddig ilyet! Kb.1 hete kezdte el! Hogyan tudnám kezelni ezt az akaratosságát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Tökéletesen együttérzek....
Hajaj.Kislányom is egy éves és kb fél hónapja kezdte a hisztiket. Még "csak" ott tartunk, hogy megfeszíti magát vagy kiabál.
Nagyon nehéz kezelni.
Ráadásul,én pont ennek megelőzése érdekében elég korán elkezdtem neki tanítani,hogy vannak dolgok amiket nem lehet,hogy ha ide jutunk, akkorra már tudja, mit jelent.
Már akkor elkezdtem nem megengedni dolgokat és magyarázni neki hogy nem szabad, amikor még mindenki azt mondta,hogy ebben a korban még nem kell, mert úgysem érti, és különben is engedjek neki mindent,mert ő még pici és így visszafogom a fejlődésben.
Hát, azt valóban elértem,hogy tudja mit jelent a nem szabad,csak nem igazán érdekli.
Nem tudom hova fogunk jutni ha ez így megy tovább,próbálom okosan kezelni a dolgokat, de olyan érzésem van, mintha erre nem lenne megoldás. Aggaszt.
Egy dolgot tehetek,kitartok, és próbálok következetes maradni és nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!